Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to download

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa wiem. Było 12312razy. Sprawa wygląda tak. Pobrałem BoLa próbuje odpalić i ten error. Próbowałem tą łatką, ale jest taki problem, że nie mam folderu BoL'a w roaming :v  Pobrałem więc z jakiegoś poradnika na yt gotowego BoL'a jednak to nic nie dało. Nie wiem dlaczego nie utworzył mi się w ogóle ten folder w roaming, a ten gotowiec też nie działa. Ewentualnie niech ktoś wrzuci gotowca mi i będzie chyba gitara. 

edit/ 

Dodatkowo zgodność jest na windows xp i nie mogę zmienić na windows 7  z niewiadomych przyczyn ?

edit2/

W żadnym pliku nie moge ustawić zgodności na windows 7

Opublikowano

To jest poopierdolone grubo :D  Nie wiem o co chodzi ogólnie w tych plikach bo jest tak nasrane wszystkiego, że nie wiem co do czego. Bol appdata wrzuciłem do app data, a ten drugi wywaliłem na pulpit odpaliłem jako admin i jest tak: failed to download, klikam OK usuwa coś z folderu i wyskakuje : Could not find dll.  Mega. Jeszcze tydzien temu przed formatem działało >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...