Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń za Logowanie.

Koziol24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ukończyłem dziś logowanie na Broń i na żadnym koncie jej nie dostałem, mowa o 4 low kontach i 1 głównym. Pisze udział wzięty zajrzyj do schowka wbijam i pusto, Co to wogle ma być Bo widzę że juz nexon sie tak podjarał tymi 7k graczmi ze zostanie 1k haksów, nic wiecej, jak dalej tak bd robić.

Opublikowano

Niestety gra spadła na spy już dłuższy czas temu, a szkoda była na prawdę fajnym FPS'ikiem.­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

da sie ulepszyć na marka ale nie na moda. trzeba nią ubić 100kili i tak zrobie bo mark jest ładniejszy, a ogólnie broń mi się nie przyda nie miałem zamiaru jej sprzedawać , ale nie poboba mi się to że nie można jej sprzedać co powinno być możliwe.

Opublikowano

da sie ulepszyć na marka ale nie na moda. trzeba nią ubić 100kili i tak zrobie bo mark jest ładniejszy, a ogólnie broń mi się nie przyda nie miałem zamiaru jej sprzedawać , ale nie poboba mi się to że nie można jej sprzedać co powinno być możliwe.

można sprzedać tylko GP nie dostaniesz :D,zrobili to po to żeby wysokie rangi nie tworzyły po 30-50 kont i potem expiąc te konta,mogą wysyłać klucze za kaęe z tej broni :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

sam zrobilem sobie 4 konta po to ale fakt w tym że nie chce mi się ich expić i czasu nie ma na to^^

z ta bronią żeby ją na niebieski kolor przerobić,to dopiero zalicza jak wszystkie zadania dnia się zrobi?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...