Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update Gu47 opinie

universe710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że temat Dc umarł tu ale może ktoś jeszcze żyje

Za około 3,4 tygodnie wchodzi nowe DLC Halls of Power part II i nowa aktualizacja Gu47 która wnosi wiele zmian, jak np. Podniesienie CR do 124, itemy będą miały do 108 poziom, syntetyki nie będą już podnosić CR bo CR będzie już tylko sumą całej zbroi jej 115%, będzie wspólna waluta i można będzie grać na wszystkich Tierach a przeciwnicy będą dopasowani do naszego poziomu a dropy też będą odpowiednie do naszego CR-a, jakieś komentarze? Obecny poziom w grze to 116 CR a itemy mają 101.. Co myślicie, to koniec dc dla ludzi którzy się męczyli godzinami aby uzyskać najwyższy CR, strata ich czasu czy aktualizacja się podoba..

Ja np. Teraz mam CR 114.8, 10 itemów po 100cr i cztery po 99cr.. Wszystko w syntetykach VIex, po aktualizacji i nowych obliczeniach mój CR się zmieni na 114.1 czyli prawie spadłem na 113, ale np. mój kolega ma CR 113.1, syntetyki VI, 2 itemy 100cr reszta 99 i 98 i po aktualizacji CR spadnie mu do 110.1 jest załamany... , nowe Raidy czy duosy w Dc HOP2 będą średnio dostępne chyba od 111cr, ale będzie mi się podobać że teraz będzie można grać na wszystkich Tierach, nagrody będą dostosowane do naszego CR, bo w tej chwili to tylko jest sens grać na T6 wiec mało tego.. ,

czy wogole ktoś rozumie jeszcze o czym ja tu piszę? Czy to już dla was czarna magia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...