Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

List do Makina...

Gość radi ub pls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj Dawidzie.

Na początku chciałbym zaznaczyć, iż nie mogę napisać do Ciebie na PW w celu odwołania. Jest to jeden z głównych powodów, dlaczego piszę ten list.

Moja przygoda na MPCForum rozpoczęła się ok. 2011 roku, kiedy to szukałem hacków a botów do gry o nazwie "DarkOrbit". Założyłem sobie konto o nicku "radi111". Głownie pobierałem, mało się udzielałem. Pamiętam, że jeszcze wtedy były minusy. Ahhh, stare, dobre czasy. Zostawiłem MPC na rok, po czym wróciłem i zacząłem pisać w dziale MineCraft. Z tego co mi przychodzi do głowy, był on pierwszym działem w kolejności. Moja "mini kariera" na Twoim forum zaczęła się w dziale League of Legends. Mianowicie moje konto radi111 dostało bana na 14 dni za piractwo. Lubiałem cracking skryptów do bola (dalej lubię) oraz wyjawianie tzw. "prawdy" o scrackowanym w/w przeze mnie programie a także, drophacku. Napisałem wtedy ponad pół godzinny "referat" nt. tych rzeczy. Dostałem bana za piractwo. Założyłem kolejne konto, czyli RadiPL. Znalazłem już wtedy działający sposób na "cracked bola". Sprzedawałem na PW, wymieniałem się za różne konta. Byłem bardzo toksyczny. Miałem wtedy Cassiopeię na avatarze. Poznałem jakby to powiedzieć, hmmm, "osoby", z którymi piszę do dziś i coraz bardziej mam ochotę na spotkanie. @albicoolvod oraz Mistejk. Z tą drugą osobą zacząłem grać w LoL'a. "Zaprzyjaźniliśmy" się. Razem DDoSowaliśmy serwery Riotu, wywalając gry. Ciekawa sprawa, ahhh te stare dobre czasy. To było jakoś w maju, przebywałem wtedy w Szkocji. Dostałem kolejnego bana, tym razem pierwszego perma. Z tego co pamiętam od Why lub Szymcia, nie jestem pewien. Myślałem jeden dzień nad nickiem, aż w końcu wymyśliłem. Tym razem "CassioBitch". Czerwiec. Dostałem bana za obrazę. Kupiłem Syndrę z RP = nick SyndraBitch. Na tym dostałem za handel. Ktoś w tym czasie wrzucił na youtube filmik o tzw. enforcevip (cracked bol). Znalazłem go i udostępniłem niektórym osobom. W tym Mistejkowi (wtedy mistake010). Pocieszyliśmy się trochę. Były wakacje. Na zmianę korzystałem z kont "SyndraBitch", "CassioBitch", "CassioBitch v3", "AhriBitch", "AkaliBitch" oraz "LeBlancBitch". W końcu Dektored dał mi perma za multi konto na wszystkie. Zapomniałem o jednym (radi111). Założyłem konto "RadiHappySilver". Kolejny perm za multi konto. Nie miałem wtedy już żadnego. Postanowiłem założyć się z Mistejkiem aby założyć jedno konto i dobić tam 1000 postów oraz zdobyć gold membera. Dobiłem 530 i dostałem perma za 100% od mornessa. Było to w grudniu. Zacząłem znowu być trollem, konta "Skarga_TCQ", "RadiTM", "NidaleeBitch", "IreliaBitch" itp. Renissance odpisała mi w jednym poście abym tak się nie zachowywał, a jeżeli chcę na ten temat podyskutować to zaprasza mnie na PW. Napisałem, tym razem z konta "OriannaBitch". Wszystko wyjaśniłem i powiedziała mi, żebym założył jedno konto o normalnym nicku i nabijał posty, ponieważ nie jest trudno. I tak skończyło sięna permie. Założyłem konto "Radisław", nie miałem pomysłu na nick. Napisałem na PW TCQ czy ma jakiś problem. Odpisał mi, że nie. Zaczęliśmy rozmawiać. Dostałem UB. Nabijałem posty. Odbiło mi, w tym zachciało się trollingu. Dostałem od Zaraxa bana na 1 dzień. Chciałem się odwołać. Przez przypadek z konta UB polubiłem posta o moim banie. Po chwili odlajkowałem ale i tak Zarax dał mi perma. Po 3 dniach z powrotem dostałem unbana, tym razem od Anonymousa i Dektoreda. Idylla trwała. Zaczęła we mnie napływać jakaś nienawiść do Zaraxa. Prowokowałem go w statusach, aż w końcu się doigrałem. Dostałem permamentnego od niego bana. Do tej pory, nie mam konta, jestem banowany. Chciałbym odzyskać swoje konto, i powiedzieć Ci, że to ostatnia szansa. Już czegoś takiego nie zrobię. Będę dawał przykład jako prawowity użytkownik MPCForum. Naprawdę, przysięgam. Bardzo mi zależy na tym koncie.

Jeśli teraz to czytasz, to gratuluję, że dotrwałeś do tego miejsca. Obiecuję jeszcze raz, nie będę już czegoś takiego robił. Niedawno miałem urodziny, które i tak były nieudane. Może jakby taki "prezent"? Mam ogromną nadzieję, że rozpatrzysz moją prośbę pozytywnie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Radi

PS Nie lubię przegrywać ;)

@Lord Makin

Opublikowano

tl;dr

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

"Zacząłem znowu być trollem" - zapomniałeś dopisać, że chujowym. 

P.s. w konstytucji z dnia 3 maja 1791 r. wyraźnie pisze: pkt. 21 "Każdy człowiek z niedojebaniem mózgowym ma kategoryczny zakaz korzystania z komputera, a tym bardziej internetu". Dawid, jako patriota wypełnia jedynie swój obowiązek i powinności, dlatego nie ma się co dziwić, że cię banuje. 

P.s. 2 i tak cię tu nikt nie lubi.

Opublikowano

"Zacząłem znowu być trollem" - zapomniałeś dopisać, że chujowym. 

P.s. w konstytucji z dnia 3 maja 1791 r. wyraźnie pisze: pkt. 21 "Każdy człowiek z niedojebaniem mózgowym ma kategoryczny zakaz korzystania z komputera, a tym bardziej internetu". Dawid, jako patriota wypełnia jedynie swój obowiązek i powinności, dlatego nie ma się co dziwić, że cię banuje. 

P.s. 2 i tak cię tu nikt nie lubi.

Wypraszam to sobie.

Opublikowano

Przeczytałem, ale według mnie nie zasługujesz na unbana, niby za co? Za to, że trollowałeś co kilka tygodni? A może za to, że bierzesz na litość

uluję, że dotrwałeś do tego miejsca. Obiecuję jeszcze raz, nie będę już czegoś takiego robił. Niedawno miałem urodziny, które i tak były nieudane. Może jakby taki "prezent"? Mam ogromną nadzieję, że rozpatrzysz moją prośbę pozytywnie.

Weź przestań się już tak płaszczyć przed innymi... Podnieś swoją obdartą godność ze studzienki kanalizacyjnej i nie płacz już.

Opublikowano

Zrób sobie nowe konto, nie używaj starych, albo najlepiej napisz do mnie PW z tymi niezbanowanymi, to je usunę.

Jeśli nie dostaniesz warna przez 2 tygodnie, a bana przez miesiąć, to możesz zostać.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...