Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie na Samos - czy warto?

Szoluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym przenieść się z dziewczyną z Diumara (s55) na serwer Samos. Posiadam wojownika ( body, 78 lvl, G/P ), kilka szamanów 50-60, ninje archer 55 2xG i jakieś tam śmietniki - oczywiście bym to sprzedał / wymienił coś na Samosie. Słyszałem że jest tam o wiele więcej osób, jakieś wojny gildii etc. 

Co o tym myślicie? Czy zostać na tym Diumarze, dobić 90, mapki? 

Pasjonat
Opublikowano

To zależy od Ciebie, ale większa zabawa byłaby na Samosie, to wiadomo. Ja bym podjął takie kroki, więcej ludzi, więcej możliwości, większe zainteresowanie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

To zależy od Ciebie, ale większa zabawa byłaby na Samosie, to wiadomo. Ja bym podjął takie kroki, więcej ludzi, więcej możliwości, większe zainteresowanie.

No właśnie - a teraz tylko sprzedać i kupić coś , no ew. zamienić. 

Opublikowano

Na samosie gra więcej ludzi i są gildie typu Ebola a z nimi jest beka pod dt :D

Może wiesz czy ktoś jakieś konto sprzedaje lub wymienia? Na Allegro słabo kont i słabe, więc tak pytam. 

EDIT:

Aktualnie, na Diumarze w M1 Jinno widzę wiecej osób / sklepów niż na Samosie. Więc w czym tkwi problem? 

Opublikowano

Cześć, chciałbym przenieść się z dziewczyną z Diumara (s55) na serwer Samos. Posiadam wojownika ( body, 78 lvl, G/P ), kilka szamanów 50-60, ninje archer 55 2xG i jakieś tam śmietniki - oczywiście bym to sprzedał / wymienił coś na Samosie. Słyszałem że jest tam o wiele więcej osób, jakieś wojny gildii etc. 

Co o tym myślicie? Czy zostać na tym Diumarze, dobić 90, mapki? 

jak ja bym się dowiedział, że na innym serwie jest więcej graczy to bym się nie wymieniał, tylko zapłaciłbym te 4 stówy i przeniósł wszystkie konta tam olejkiem zmiany serwera. Kto bogatemu zabroni?

Opublikowano

Według mnie to tam gdzie zaczales tam graj, wszystko na marne? Czas, nerwy?

W sumie to prawda, trochę tego było. 

Nie opłaca się chcesz wydawać 200zł zeby przeniesc sb postac porazka

Nigdzie nie napisałem że chcę wydać na bilety podróżnika , tyle ile mam postaci które mam potrzebne to bym wydał z półtora tysiąca. Chciałem albo sprzedać i kupić na Samosie lub wymienić. 

jak ja bym się dowiedział, że na innym serwie jest więcej graczy to bym się nie wymieniał, tylko zapłaciłbym te 4 stówy i przeniósł wszystkie konta tam olejkiem zmiany serwera. Kto bogatemu zabroni?

ZUS, bo kto inny. Tyle że na Diumarze było ich więcej przed 21. 

Na Samosie gra dużo ludzi można sobie fajnie i przyjemnie pograć. Wszystko zależy od ciebie, tutaj masz forum o Samosie:

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2432-metin2/board1210-dyskusje/board2253-dyskusje-samos/

­

No właśnie, dużo osób - wczoraj wchodziłem to nie wydawało się więcej w M1. 

Opublikowano

To jest tak: Czym więcej ludzi, tym możesz więcej zrobić. Choć ma to też swoje minusy. Ale to inną drogĄ. Ja na Twoim miejscu zmieniłbym serwer tylko jak ktoś, zaoferowalby mi konto podobne lub lepsze, bo osobiście szkoda by mi było wydać 200 zł na grę w sensie na cześć do gry, która praktycznie nam nic do niej nie wnosi poza inną ilością osób. Jak nie szkoda Ci kasiorki to przenieś. Piątka!

Opublikowano

juz lepiej sprzedaj swoja postac a kase z sprzedasy wydaj na is na nowym serwie bo szkoda kasy wydawac na przenoszenie postaci gdybyscie mieli z 105 level skile na P i pro eq to by bylo warto a tak to nie warto przenosic

Opublikowano

Na samosie gra więcej ludzi i są gildie typu Ebola a z nimi jest beka pod dt :D

na Diumar są lepsze gildie typu TimeToDie, DemonyWojny, APOKALIPSA, DezerterSQAD, pod DT co weekend jest rozpierdol :)

ale takim 78lv to możesz tam jedynie poty donosić bo leciss na skilla :D

Moim zdaniem nie opłaca się przenosić

na każdym serwerze jest padaka więc jeśli szukasz wrażeń przenieś się na privy :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...