Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zmienić ilość FPS?

TenyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da sie zmienic ilosc fps w f3? jakims programem np cheat engine? bo mam 60 a chce zeby mi pokazywalo 200 ?

ZfGn5Lk.png

Opublikowano

Hehe rozbawiłeś mnie :D

Cheat Engine sluży do zmiany wartości danych w programie, to że ustawisz w nim (jakimś cudem) 200 pingu nie znaczy że gra będzie czysto chodziła ;)

Najlepszy jesg Game Booster poprawia wydajność

TEMAT

Opublikowano

Tak jak pisałem, nie bawiłem się CHeat Enginem tak więc nie powiem na 100% czy się da, game booster dodaje FPS do gry i zwiększa wydajność realnie

TEMAT

Opublikowano

Zrob foto montaz uzywajac photoshopa/gimpa i wyslij mu ssa. A jesli jest u cb to nagraj film przerob bodajze w vegasie a potem puśc to na ekranie komputera i udawaj ze grasz. Ew film z yt gdzie ktos ma 200 fps ;d. Ps nie ten dzial nie ladnie smiecic.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Wiesz, że FPS jest zmienną wartością a cheat engine służy do stałej wartości? tzn musiał byś to tak szybko robić, że zdążył byś przeskanować wartość fps tak żeby tylko ona była zmienną w wynikach więc powodzenia. xD

--

Opublikowano

@killerelo

Jeżeli jego komputer uciągnie 100FPS wystarczy dać w ustawieniach max 40/50/60 FPS co da nam zablokowanie się tej zmiennej w tych granicach

Po  przeskanowaniu znów odblokowac je do 500 (przykład) i szukać naszych FPS w CHE

TEMAT

Opublikowano

@killerelo

Jeżeli jego komputer uciągnie 100FPS wystarczy dać w ustawieniach max 40/50/60 FPS co da nam zablokowanie się tej zmiennej w tych granicach

Po  przeskanowaniu znów odblokowac je do 500 (przykład) i szukać naszych FPS w CHE

Masz rację. a po za tym można powiedzieć, że pokazaliśmy jak to zrobić :D tylko, że problem w tym, że jednak fps jest sumą zmienną więc po ustawieniu 500 wróci do normy tzn tyle ile wyciąga zwykle dlatego trzeba by bawić się czasem (przyśpieszeniem albo w ogóle innym czynnikami niż samymi FPS'ami).

--

Opublikowano

@killerelo Nie masz trochę racji co do zmieniania wartości, ustawi sobie jakiś limit i wystarczy że znajdzie tylko adres zależny od FPS, ustawi go na ile tam chce i zablokuje aby było stałą wartością :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...