Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrustedInstaller > system32

patrykv97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam problem z pełnym uprawnieniem (np. usuwanie/podmienianie) plików w folderze system32

C  >  Windows  >  system32

chodzi tutaj o coś takiego:

post-305285-0-96915200-1429370699.png

mam windows 8

robię tak jak na tej "instrukcji" , ze tak powiem, lecz nie mogę zaznaczyć uprawnien/zmienić uzytkownika z Użytkownika / administratora na TrustedInstaller(pełne uprawnienia) Wie może ktoś jak dać sobie z tym radę?

Przy włączaniu ls 2015 wyskakuje mi ten błąd,

post-305285-0-62377200-1429371418.png

z tego co się doczytałem jest to błąd plików w system32, trzeba podmienić pliki

post-305285-0-18003400-1429370351.png

zaznaczony plik mi nie wchodzi, potrzebne są pełne uprawnienia do folderu system32.

kilka miesięcy temu ładnie wszystko cykało, lecz teraz gdy pobrałem ls 15 po przywracaniu ustawien fabrycznych i aktualizacjach ponownych nie działa.

proszę o szybką pomoc ;x

Opublikowano

Z tego co sie doczytałem to masz niedojebanie mózgowe. Wyraźnie piszę, że nie masz dx9.. Zainstaluj i będzie działać..

Troszkę kultury kolego by Ci się przydało.

Gdybyś wiedział o co na prawdę mi chodzi, stwierdził byś, że nie podałem poprawnego screena.

Widzę, że tylko błąd w grze zobaczyłeś, a nie czytałeś dalej, popełniłem błąd przy wstawianiu nie tego ss co trzeba, poprawiłem już.

mam dx11 :)

Opublikowano

robię tak jak na tej "instrukcji" , ze tak powiem, lecz nie mogę zaznaczyć uprawnien/zmienić uzytkownika z Użytkownika / administratora na TrustedInstaller(pełne uprawnienia) Wie może ktoś jak dać sobie z tym radę?

Według tej instrukcji zmieniasz właściciela z TrustedInstallera na siebie, a nie odwrotnie. Jak już zmienisz właściciela pliku, na dole okna jest przycisk zmień uprawnienia i po kliknięciu go będziesz mógł je zmienić.

Opublikowano

jeszcze raz. jestem w 

post-305285-0-85677000-1429374522.png

któro dokładnie muszę tutaj kliknąć?

W oknie nazwy grup i użytkowników mam:

WSZYSTKIE PAKIETY APLIKACJI

TWÓRCA-WŁAŚCICIEL

SYSTEM

Administratorzy (Patryk\Administratorzy)

Użytkownicy (Patryk\Użytkownicy)

TrustedInstaller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...