Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór postaci pvp/pve ;)

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dps, magia

Z typowych dps magicznych w takim razie pozostaje Ci:

Można do dps zaliczyć jeszcze:

• Bard (również support)
  • Kleryk (również support)

Poczytaj opisy tych klas i jeśli będziesz miał jakieś konkretniejsze pytania, to śmiało. ;)

Musisz bardziej szczegółowo opisać, czego oczekujesz od danej postaci, abyśmy mogli Ci pomóc.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeśli zaczynasz dopiero swoją przygodę z Aionem to poleciłbym Ci postać w zwarciu, którą jest Gladiator (Wojownik) nie rzucając się odrazu na magiczną. No a jeśli musisz to bierz Kleryka, lub ew. Czarodzieja.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jeśli zaczynasz dopiero swoją przygodę z Aionem to poleciłbym Ci postać w zwarciu, którą jest Gladiator (Wojownik) nie rzucając się odrazu na magiczną. No a jeśli musisz to bierz Kleryka, lub ew. Czarodzieja.

Dlaczego gladiator dla początkującego?  :O O ile mi wiadomo, ciężko się nim expi solo. Czarodziej jest o wiele prostszy w "obsłudze", sleep za sleepem + duży dps - mob nawet do Ciebie nie zdąży podejść, już nie mówiąc o spiritmasterze, którego duch może Ci służyć jako tank. Klerykiem też się łatwo expi, tylko później w grupowych instancjach może sprawić trochę trudności, gdy będziesz musiał wyhealować całe pt.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dlaczego gladiator dla początkującego?  :O O ile mi wiadomo, ciężko się nim expi solo. Czarodziej jest o wiele prostszy w "obsłudze", sleep za sleepem + duży dps - mob nawet do Ciebie nie zdąży podejść, już nie mówiąc o spiritmasterze, którego duch może Ci służyć jako tank. Klerykiem też się łatwo expi, tylko później w grupowych instancjach może sprawić trochę trudności, gdy będziesz musiał wyhealować całe pt.

Ja swoją przygodę zacząłem dawno temu właśnie gladiatorem, wbiłem 65 bez jakiejkolwiek pomocy. Expiło się bardzo łatwo i przyjemnie.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jak na początkującego, to strzelec chyba jest najlepszą opcją :P Łatwy w obsłudze, fajnie bije i nie jest papierem. Później w pvp potrafi coś zrobić jeśli ogarniesz.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...