Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Visual c++ Runtime Libary Error

SuRo21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Domyślam się że już powstał tutaj podobny temat ale i tak postanowiłem opisać swój problem a więc jak w temacie mam dość denerwujący i trudny w ogarnięciu problem konkretnie chodzi o to że gdy włączam Warrocka wchodzę na mapę Engrene to po ok 10-15 minutach gry pojawiają się białe prostokąty tak jak widać na załączonym obrazku po chwili po tym gra zaczyna się tak bardzo zacinać że nie da się nic zrobić jeśli zmienię rozdzielczość gry to jest wszystko dobrze i gram normalnie dalej ale to pomaga tylko na chwilę jakieś 5 min i znów zaczyna się zacinać w koncu pojawia się komunikat który też przedstawiam na załączonym obrazku jeszcze mogę dodać że gra mi się sama wyłącza i gdy gra na danej mapie dobiegnie końca pojawia mi się komunikat że straciłem połączenie z serwerem i tak za każdym razem jak ktoś wie w jaki sposób naprawić ten problem prosiłbym o pomoc  :)

mój pc

i7

3.4 ghz 

16 gb ram

radeon R9 270 2gb

Pozdrawiam  :)

post-1374680-0-01211600-1429346086_thumb.jpgpost-1374680-0-06585700-1429346099_thumb.jpg

Opublikowano

Te crash jest od hackera.

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Tak obecnie mam 2005/2008 i 2010 

snobek1 to nie jest od hackera tak mi się wydaje bo wywala tylko mnie z tego co widzę może jeszcze 1-2 osoby na 24 więc gdyby to był hack to każdy by poleciał

Opublikowano

Tak obecnie mam 2005/2008 i 2010 

snobek1 to nie jest od hackera tak mi się wydaje bo wywala tylko mnie z tego co widzę może jeszcze 1-2 osoby na 24 więc gdyby to był hack to każdy by poleciał

To nie wiem dawno nie grałem w warrocka ale jak grałem to taki błąd był od hackera.

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

To nie wiem dawno nie grałem w warrocka ale jak grałem to taki błąd był od hackera.

Wiem o co Ci chodzi i wiesz że możesz mieć rację bo czasami jest tak że kilka razy zagram i czysto a czasami co grę pojawia mi się ten komunikat ale to nie tylko komunikat bo jak widać na scerenach gra mi się sypie na początku są te białe prostokąty pozniej gra się bardzo tnie a na koniec jako niespodzianka wyskakuje ten komunikat ale nie zawsze czasami gram i po chwili ten komunikat bez uprzedzenia :D na tym forum jest temat o błędach warrocka i jak się ich pozbyć ale mi on nie pomógł więc myślałem że jak założę swój temat z problemem to ktoś kto tego się pozbył udzieli rady jak to naprawić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...