Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem GTA V: Usługa aktualizacyjna Rockstar jest niedostępna (kod 1)

TheNiedzwiadeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie chodzi o to, że zainstalowałem już Gta V (ok, godzina instakacjii) lecz potem gdy już włączy się social club trzeba pobrać jakieś 53 Mb. No i właśnie w tym problem, że po pobraniu już tych 53 Mb wyskakuje błąd:

Usługa aktualizacyjna Rockstar jest niedostępna (kod 1). Proszę spróbować ponownie póżniej, lub odwiedzić stronę statusu GTA Online, aby uzyskać informacje o awariach i planowanych przerwach technicznych: https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200426246. I moge zacząć pobierać jeszcze raz lecz jeśli to zrobie znowu wyskoczy ten komunikat na końcu pobierania. :(

Proszę pomocy nie po to wydawałem 170 zł żeby teraz jakieś problemy mi tu wyskakiwały...

Opublikowano

Nie możemy nic zrobić, spróbuj pobrać później lub napisać do supportu R*, bo u nich może leżeć wina. Wersja steam czy jaka?

Opublikowano

No to jest jakieś chore .. Ale błagam was - odpowiedzcie- co zrobic :( Wszystkie poradniki na necieitp. nic nie pomagają  a ja mam cał czas ten sam błąd. Ściągałem już z 10 razy te 53 mb i cały czas ten sam błąd ! Podobno r* i valve radzą aby zrobić nowe konto użytkownika na winowsie ale watpie zeby to pomoglo. Czy napewno to jest wina zawalonych serverów?

Opublikowano

No to jest jakieś chore .. Ale błagam was - odpowiedzcie- co zrobic :( Wszystkie poradniki na necieitp. nic nie pomagają a ja mam cał czas ten sam błąd. Ściągałem już z 10 razy te 53 mb i cały czas ten sam błąd ! Podobno r* i valve radzą aby zrobić nowe konto użytkownika na winowsie ale watpie zeby to pomoglo. Czy napewno to jest wina zawalonych serverów?

Masz jakies polskie znaki w nazwie ? Np.ą, ę itd. ?
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem co Ty niedzwiadeq..

Męcze się już z tym od rana też pobierałem z 8-10 razy i cały czas wyskakuje to:

Zaktualizowałem sterowniki do karty graficzne ale to też nic nie pomogło.
Wydaje mi się że po prostu trzeba będzie poczekać na nowy update (niestety nie wiem kiedy go wprowadzą)
PS. Też za 170 tyle że w RTV 2 dni temu i pograć sobie człowiek nie może.. :/

NU94p9A.gif

Opublikowano

U mnie też był ten problem miałem nazwę konta Jano zmieniłem na Art2 i wszystko pobrało się normalnie

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie podam Ci teraz linku bo go nie mam i nie pamiętam gdzie to jest.
Ale poszukaj generalnie na stronie R* lub w dziale support najnowszej wersji Social Club i zaktualizuj.
Gdyby to nie zadziałało, możesz tak jak pisali wcześniej utworzyć nowe konto i z niego uruchomić (najlepiej z prawami administratora).
Dodam, że jeżeli to nie zadziała - ostatecznie możesz spróbować zainstaloć grę na partycji systemowej.
Co do pobierania - to po zainstalowaniu wersji pudełkowej masz w sumie ok. 6 GB patch do pobrania.

5gubmKI.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...