Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klucz RGSC

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega nie chcę grać już w gta V bo to nie jego (klimaty) i kupił klucz i ja od niego klucz odkupiłem i niechcę ściągać 60gb więc moje pytanko brzmi 

czy na tych płytach zainstaluje gta v i czy będę mogł grać przez onlinne   a i jeszcze jedno jakbym np nie miał klucza do gta v  i kupiłbym te płyty to mógłbym grac offline bez problemowo ?

http://allegro.pl/box-gta-v-5-grand-theft-auto-v-pl-pc-sgv-w-wa-i5276060877.html?source=mlt#tabsAnchor

Pomogłem ?? like

Opublikowano

na single mogę grać ?? no jak mam konto RGSC i nie chce mi się pobierać 60gb i jakbym kupił te płyty zainstalował to mógłbym grać na single multi

Pomogłem ?? like

Opublikowano

ale konto już mam tylko chodzi mi o to żeby tyle nie ściagać przy moim necie zajmie mi to 15-20h  i mógłbym kupic te płyty i zainstalować i grac 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

no to patcha na noc włacze pobieranie ale czy będzię grać

ps: brat tez chce grac w gta v ale mam tylko 1 klucz i czy jak zainstaluje z tych płytek na jego kompie i da się coś zrobić zeby grał tylko w trybie off ??

Pomogłem ?? like

Opublikowano

To tak. 
Instalować możesz nawet z pirata. Potem musisz się zalogować na konto Social club, potem podajesz klucz. 
"Offline" możesz grać, jedynie gdy spiracisz grę używając cracka (linka nie podam, poszukaj sobie)
Inaczej nie pograsz.

Co do gry z bratem. 
Jak w każdej grze singleplayer. robicie oddzielny save i ta da, każdy przechodzi grę osobno. 
Co do multi, macie jedno wspólne konto Social Club, ale możecie zrobić sobie oddzielne postaci. 
Jednak... macie tą samą nazwę postaci, znajomych oraz co najważniejsze wspólny bank. Czyli, jeśli Twój brat włoży do banku 100tysięcy, Ty możesz mu je "zajumać" itp. 
Jeśli nie będziecie wkładać kasy na konto, po każdej śmierci trochę kasy się z Was posypie (możecie ją stracić). Więc to może być mały problemik. 

Chyba tyle.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

brat chcę tylko w single przejść potem kupi sobie klucz 

mi chodzi jak kupie od kolegi za stówke klucz(konto z kluczem) i te płyty to będzię wszystko współgrało  i czy jak potem dam na brata żeby zainstalował ja mu poszukam cracka to też będzię mógł grać w singlu ???? 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

No tak... 
Płyta jest tylko nośnikiem danych. Niema jakichś specjalnych zabezpieczeń.

Ale nie jestem pewien czy będziecie mogli grać w tym samym czasie na 2 innych kompach... (chyba że jeden ustawi że będzie zalogowany offline, ale pewności nie mam.)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie nie nie ja tylko będę grał w multi on chcę tylko pobawić się w singlu i potem kupi klucz bądz całą grę 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Nie rozumiesz...

Żeby w ogóle grać musisz się zalogować do social clubu. Dwie osoby nie mogą wejść na raz na to samo konto.

Jedyny sposób to zainstalować grę u niego i wgrać cracka.

To tak jakbyście chcieli siąść na to samo siedzenie. Niby się da, ale jest ciężko.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...