Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Jak zdobyć 3 dni Premium od RedBulla bez wydawania kasy :)

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kody do gry "World of Tanks" na 3 dni Premium

oferta ważna do 14.05.2015

Nagroda w postaci kodu (3 dni premium + 2 kody zaproszeniowe), 

jest dostępna w zakładce NAGRODY.

Nagroda jest "aktywna"(możliwa do wyboru) po uzyskaniu odp. ilości punktów energii

i

kliknięciu WYBIERAM.

redbull.png

Jak to zrobić:

1. Rejestrujecie się na https://secure.redbullmobilecollect.pl/
2. Wpisujecie kod: 8HNUUA                                                                        + bonus
3. Uzupełniacie swoje dane                                                                        + bonus
*4. Podajecie datę urodzenia, jako dzień następny (dzień i miesiąc)     + bonus (na drugi dzień)
5. Zapraszacie znajomych (10mailów -obowiązkowo)                              + bonus (6-12 godzin oczekiwania)
6. Instalujecie apk na tablecie/tel (android)                                             +bonus
7. Po instalacji apk'i wchodzicie i przegladacie przez 60 sek.               +bonus
8. Udostępniacie swoje "zdobycze" na FB(przycisk SHARE)                 + bonus

dodatkowe pkt. energii :

10. Jeśli macie tel. w RedBullu to wpisujecie w profilu   + bonus
11. Kody z puszek (pod zawleczką) uwaga: Tylko puszki oznaczone RedBull Colect
...

Generalnie wszystkie możliwe sposoby zdobycia pkt energrii są w zakładce ŹRÓDŁA ENERGII i AKCJE SPECJALNE :D
Mi zdobycie energii do wygenerowania 3 kodów zajęło 2 dni, a łącznie z 1,5 godziny, gdzie najwięcej zajęło mi "zapraszanie" ;) :P
Pamiętajcie, nie wszystkie pkt energii są przyznawane od razu, czasami to trwa :rolleyes:

UWAGA!!! Ja po wygenerowaniu trzech kodów, przy dwóch miałem "kod wygasł", zgłosiłem to do reklamacji, czekam. Ważne że jeden działa, bo pewnie znając życie i tak trzy nie wejdą ;)

UWAGA!!! Nim zaczniecie pić RedBulla i kupować startery do telefonu, to przypominam, że 3 dni Premium w sklepie WG

kosztuje 11,22 PLN !!!

Myśleć, myśleć, myśleć... ;)

* "Błędną" datę urodzin podajecie po to, żeby dostać dodatkowe pkt energii w dniu swoich urodzin ;)  Ale pamiętajcie, RedBull może chcieć zweryfikować wasze dane, aczkolwiek nie sądze żeby chcieli przy KODACH do wota. U mnie nie chcieli :P

test

Opublikowano

Dają kod bonusowy po zebraniu pkt? W jaki sposób dają premkę?

Dodałem :)

test

• 4 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Jak zdobyć 3 dni Premium od RedBulla bez wydawania kasy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...