Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić czy konto było banowane?

kamilozo121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaa! :D wiem że było kilka tutków na których był program do sprawdzenia czy na koncie był ban czy nie ale żaden z nich już nie działa czy jest teraz jakas możliwosc sprawdzenia czy konto jest czyste?

Opublikowano

Jeśli dostajesz na email bonusy od DO na to konto to ono prawdopodobnie jest czyste, jeśli nie dostajesz bonusów a masz zaznaczony newsletter to to oznacza, że prawdopodobnie konto dostało upomnienie za używanie bota. 

Raczej jest tak jak napisałem, ponieważ znam większość, którzy dostają bonus i są czyści i Ci którzy mieli bana/upomnienie bonusów nie dostają, a ja sam byłem użytkownikiem botów, dostałem upomnienie [ -34PP + 9 lf4 na 0 poziom] + ban na 7 dni i nie otrzymuję newslettera a mam go zaznaczonego.

Opublikowano

Jeśli dostajesz na email bonusy od DO na to konto to ono prawdopodobnie jest czyste, jeśli nie dostajesz bonusów a masz zaznaczony newsletter to to oznacza, że prawdopodobnie konto dostało upomnienie za używanie bota. 

Raczej jest tak jak napisałem, ponieważ znam większość, którzy dostają bonus i są czyści i Ci którzy mieli bana/upomnienie bonusów nie dostają, a ja sam byłem użytkownikiem botów, dostałem upomnienie [ -34PP + 9 lf4 na 0 poziom] + ban na 7 dni i nie otrzymuję newslettera a mam go zaznaczonego.

tez takiego bana mialem za kbota i mi wysylaja na maila bonusy

Opublikowano

tez takiego bana mialem za kbota i mi wysylaja na maila bonusy

To ja nie wiem co tu się odwala, wie ktoś może, czy na o2 przychodzą emaile od DarkOrbitR?

Opublikowano

To ja nie wiem co tu się odwala, wie ktoś może, czy na o2 przychodzą emaile od DarkOrbitR?

Przychodza.

A sprawdz przez jaki serwis masz załozone konto w darkorbit. ( nie chodzi mi o poczte/emial)

przydłądowo jezeli po zalogowaniu masz taki link:

htt p://serwerXX.darkorbit.wp.com/indexInternal.es?action=internalMapRevolution - zalozone przez reflink z WP.pl

albo htt p://serwerXX.darkorbit.gamehero.com/indexInternal.es?action=internalMapRevolution - zalozone przez reflink z gamehero

Lub masz inny prefix niz bigpoint to nie bedziesz dostawal newslettera.

Jezeli tak jest to napisz do suportu zeby ci to zmienili  i bez problemow to zrobia

Opublikowano

Przychodza.

A sprawdz przez jaki serwis masz załozone konto w darkorbit. ( nie chodzi mi o poczte/emial)

przydłądowo jezeli po zalogowaniu masz taki link:

htt p://serwerXX.darkorbit.wp.com/indexInternal.es?action=internalMapRevolution - zalozone przez reflink z WP.pl

albo htt p://serwerXX.darkorbit.gamehero.com/indexInternal.es?action=internalMapRevolution - zalozone przez reflink z gamehero

Lub masz inny prefix niz bigpoint to nie bedziesz dostawal newslettera.

Jezeli tak jest to napisz do suportu zeby ci to zmienili  i bez problemow to zrobia

Cholera, mam z wp, co mam im napisać, że chciałbym się odłączyć od wp czy coś?

PS: Dzięki za pomoc :D

Opublikowano

Napisz ze chcesz zeby ci zmienili to na bigpoint bo nie mozesz NP zapraszasz znajomych i miec z tego korzysci i rowniez nie dostajesz newsletera i oni ci to zmienia:)

Opublikowano

Ja tam nam na wp i przychodzą mi bonusy :)

Opublikowano

Ja tam nam na wp i przychodzą mi bonusy :)

masz poczte z WP czy konto załozone przez reflink z WP?

Ja mialem i mi bonusy nie przychodzily a po napisaniu do suportu o zniesienie tego prefixu to przychodza normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...