Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka steelseries konfiguracja

Angred

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Posiadam myszke Kinzu v3 Steel series, jednakże nie rozumiem drugiej wartości w programie do ustawień tej oto myszki a mianowicie : 

4uEXjK0.jpg

Rozumiem, że pierwsza wartość odpowiada za dpi w myszce, więc mam ustawione na 500, rozumiem również ze ostatnia wartość odpowiada za Hz, i ustawia się to według preferencji 500-1000 aktualnie wybrałem 500, w sumie nie wiem dlaczego, ale po prostu tak już mam. 

Natomiast moje pytanie brzmi, za co odpowiada druga wartość, na ile ją najlepiej ustawić? bo mam ustawione standardowo tak jak było w programie i jest to 2000 

­345mulx.jpg

Opublikowano

To jest 2 wartość czułości myszki.

Gdy potrzebujesz szybko przełączyć na większą/mniejszą czułość używasz do tego guzika B4 (ten nad scrollem) ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To jest 2 wartość czułości myszki.

Gdy potrzebujesz szybko przełączyć na większą/mniejszą czułość używasz do tego guzika B4 (ten nad scrollem) ;)

Czyli teoretycznie jest mi to niepotrzebne w cs?:P 

­

­345mulx.jpg

Opublikowano

Czyli teoretycznie jest mi to niepotrzebne w cs? :P

­

To już zależy od ciebie :D Ja w swojej myszce używam tego do przełączania DPI kiedy używam pulpitu, a kiedy gram :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...