Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol a ban ?

KurveFever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam bardzo głupie pytanie.

Czy jeżeli odpaliłem bola na 2 koncie na botach jeszcze mi nie działał ale pisało ze się połączył mam szanse dostać bana na obydwu kontach ?

Sory za takie glupie pytanie ale mam troche stresa przed  banem na 1 koncie bo tam mam w uj.. postaci skorek 

dzieki za odpowiedz  :P

PS:Stąd ten stres że w niektórych grach dostawało się bana na ip i nie można było robić kont na tym ip , i wszystkie konta były banowane . Pozdrawiam

I sory za głupote  :D

Opublikowano

Dostajesz zazwyczaj na konto na którym używasz BoL'a, aczkolwiek jest możliwość byś dostał na drugie również. 

Opublikowano

jeszcze 2 pytania po jakim czasie najczęściej otrzymuje sie bana ?

a czy sprawa z loginami i hasłami się już wyjaśniła :P ? w Bolu ? nie pdoawałem takich samych danych do logowania na forum jak i do gry ;p 

warto dodać ze na tym bolu grałem prez 10 min :P nie ruszając się z pod tureta na botach :D

Takie małe stwierdzenie odemnie w sumie nie mogą dać CHYBa bana na obydwa konta bo jakim cudem mieliby sprawdzić na jakich gram to tak jakby kolega grał na bolu na noc przyszedł do mnie

gralibysmy na jego koncie a potem dostałbym bana grając na swoim

Oczywiscie nie grajac u mnie na bolu tylko on grał u siebie :P ale że grał na moim ip to wszystkie konta na którym grałem zostały by zbanowane , wraz z jego kontem 

Więc chyba bana dostaje się na 1 konto tak myślę przynajmniej .

Więc no nie wiem Dzieki za odpowiedzi ale jeszcze te 2 pytania mnie nurtują   :P

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma określonego czasu jak Ci złapią dostaniesz bana, a dzieje się to przy banwavach które są co jakiś czas ;) A za takie granie na bolu na botach nie powinieneś dostać bana :)

Opublikowano

napisałem do supp o usunięcie konta :P tego 2 wole nie miec z tym nic wspolnego a i tak tam był tylko 10 lvl 

taka prawda ze zależy mi tylko na tym koncie gdzie mam wszystko :P te 2 moga zbanować :D gdyby nie przypadek ze kiedys w innej grze dostałem an wszystkie konta to bym tego tematu nie zakładał.

A jak grąłem na botach z bolem to nawet z pod wierzy się nie ruszyłem no moze zeby zatakowac 2 razy bota normalnym combo q w e r xD i odrazu wyszedłem i odinstalowałem to .

Dobra dzikie wielkie za pomoc mozna zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...