Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

`SaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dawno nie grałem w nostale i mam ochotę wrócić, ale prawie wszystko zapomniałem. Mam maga 75lv z wybonowaną różdżką 64lv u5 +7 i zbroją 74lv u5 +7, do tego maskę x, kapelusz w kształcie czubka, 2dn wpn 72lv u5 +5, buty i rękawice na 75lv każde mają po 30% z każdego żywiołu do tego naszyjnik na 74 i branza na 75. Z kart SP mam św. maga +3 60j, lodowego +3, vulcano +3, mrocznego maga +0, reszta to karty eventowe. Wróżki 50% z każdego żywiołu. Co mogę z nim zdziałać? Jak zarobić? Od razu powiedzcie jaką SP użyć na dany dung czy CP czy cuś. 

Dzięki!

Opublikowano

Kup sobie resy z min. 50%, do expa możesz zrobić holke, dg, vulcano lub posejdona, co wolisz ;d

Wszystkie sp dobrze nadadzą się do expa, nie ma jakiegoś OP do tego. Kup sobie sp, którym najlepiej Ci się gra (+9 lub wyżej), albo jak wolisz to na LoD wbij na nich job i sam upaj.

Rózgi i szaty zmieniać na razie nie musisz.

giphy.gif

Opublikowano

Jak Cie stać to kup resy przynajmniej po 50% jak up napisał. Do expa polecam Posa, Vulka i Hollke.

Pamiętaj żeby najwięcej inwestować w Hollke. Hollka jest taka uniwersalna, czyli do wszystkiego. Naprawdę nie pożałujesz xD

EQ dobre jest, lecz mogła być lepsza UNIKALNOŚĆ ;)

Opublikowano

Na razie nie mam kasy, nie pamiętam jak się zarabiało :P Najlepiej mi się gra vulcano (Epicki wygląd i masowe skille :D). 

Dziś śmignę na LoD by sobie poprzypominać pare rzeczy. Jakiś może pomysł na kase? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...