Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile czasu potrzebuje Finn na cracka ? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co wy myslicie ze finn to jakis wasz pracownik i jak mu powiecie rob cracka to on zrobi? ja p******e jakby chcial to by was tak zruchal zebyscie na tego nulleda juz nie weszli.

za cracka sobie zaplacisz u finna pewnie

graphic.png

Opublikowano

zapewniam was ze nastepny tydzien i drugi tydzien i nastepne kilka tygodni bedzie bez cracka jebane stuleje i atencje

oj mylisz się szczochu zajebany

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Zapraszam do konwersacji :D

Ja obstawiam 4 dni i widzimy l# ponownie  w wersji free :)

Obawiam się że może nie być cracka od Finn bo z tego co ktoś mi mówił/pisał to Finn został przekupiony żeby nie robił cracka do L#, ale nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

Obawiam się że może nie być cracka od Finn bo z tego co ktoś mi mówił/pisał to Finn został przekupiony żeby nie robił cracka do L#, ale nie wiem czy to prawda.

finn to finn 0x22 powinien zrobić masz jeszcze leakforum i inne stronki crackerów jest wielu. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

finn to finn 0x22 powinien zrobić masz jeszcze leakforum i inne stronki crackerów jest wielu. 

jak ja kocham ta polske, wiesz ze cracki sie robi dosc trudno i trzeba znac w c**j RE? NIE K***A TO NIE JEST WPISANIE W NOTATNIK CRACK GTAV.EXE

Opublikowano

Nie sądzę czy ktoś kto został przekupiony wyraziłby się o programie który go "przekupił" "trashsharp".

Opublikowano

Nie sądzę czy ktoś kto został przekupiony wyraziłby się o programie który go "przekupił" "trashsharp".

To jednak sie mylisz. Nie jestem pewny co do tego, czy Finn podal te informacje, z tego co slyszalem to jakis jego znajomy. iMeh*  przekupil finna i nie bedzie cracka jebane cebulaki, zgadzam sie z tym, ze jest wiecej crackerow ale dlaczego tylko finn sie tym zajmuje? Who knows, moze nigdy nie beda udostepnione albo bedzie jak z efv. ._.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To jednak sie mylisz. Nie jestem pewny co do tego, czy Finn podal te informacje, z tego co slyszalem to jakis jego znajomy. Joduska przekupil finna i nie bedzie cracka jebane cebulaki, zgadzam sie z tym, ze jest wiecej crackerow ale dlaczego tylko finn sie tym zajmuje? Who knows, moze nigdy nie beda udostepnione albo bedzie jak z efv. ._.

badzmy szczerzy - dlaczego crackuja boty do wowa itp? bo z tego jest hajs, na wyexpionym koncie mozna zarobic, a nie oszukujmy sie cheat do lola jest bezwartosciowy, bo konto d1/master mozna kupic za 50$, ale zanim tam wejdziesz to minie sporo czasu

Opublikowano

To jednak sie mylisz. Nie jestem pewny co do tego, czy Finn podal te informacje, z tego co slyszalem to jakis jego znajomy. Joduska przekupil finna i nie bedzie cracka jebane cebulaki, zgadzam sie z tym, ze jest wiecej crackerow ale dlaczego tylko finn sie tym zajmuje? Who knows, moze nigdy nie beda udostepnione albo bedzie jak z efv. ._.

Temat został stworzony przez samego Finna więc nie mógł napisać tego jego kolega. A to info że Joduska przekupił Finna i nie będzie cracka to fake czy masz jakiś dowód?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...