Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączanie się gry.

Tremos16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu mam problem z cs go, a mianowicie gra wyłącza się w dowolnym momencie (sama się zamyka,ścina i pozostaje ją tylko wyłączyć). Najczęściej ten błąd występuje podczas ładowania mapy, nie wyświetla się mapa jest szare pole. Drugim błędem jest podczas końca mapy i wyboru kolejnej mapy / zakończeniu meczuwtedy już kompletnie jest słabizna. Jest tylko komunikat, że następna mapo to : xxxxx i ścina.

Mam nadzieję, że coś zrozumieliście z mojego "pięknego składania zdań".

Liczę na bardzo pomocne odpowiedzi.

Opublikowano

Specyfikacje komputera mógłbyś najpierw podać.­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

No właśnie format :P a jak nie to przeskanuj antywirusem jakimś dobrym :P

Avast się nadaje ?

Jeżeli już znajdę jakiegoś wirusa to co mam z nim zrobić ? Usunąć kwarantanna czy jak ? Bo jak mam wirusa gdzieś w plikach windows to kaplica.

Opublikowano

Avast to zbieracz wirusów radzę kaspersky/norton :P jak juz beda wirusy to usun :P

Nie, kopa gówno. Nie działa. Dysk C i dysk D wyczyszczony z wirusów.

Opublikowano

Zobacz czy masz najnowsze sterowniki karty graficznej i procesora.

Napisz też ile bitowy masz system.

Pobrałem aktualne, ale dalej nie działa. System 32 bitowy.

Opublikowano

Pobrałem aktualne, ale dalej nie działa. System 32 bitowy.

Kumpel miał ten sam problem, 32 bity, jak zmienisz na 64 to wszystko będzie dobrze działać.

Opublikowano

Kumpel miał ten sam problem, 32 bity, jak zmienisz na 64 to wszystko będzie dobrze działać.

Ręce opadają. Kiedyś normalnie działał a teraz co ? W wymaganiach jest napisane, że 32 bitowy wystarcza.

Jak bym już chciał zmieniać to muszę coś dokupywać tak ? Czy to się gdzieś zmienia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...