Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem po aktualizacji Win 7

Kateshii

Pytanie

Opublikowano

Siemka :P Po aktualizacji nie mogę uruchomić laptopa normalnie, przy starcie po prostu wypierdziela explorer.exe i chyba wszystko xD Mogę go uruchomić w trybie awaryjnym, błąd wyskoczy ale można otworzyć menedżer zadań i otworzyć przez niego explorer.exe. Przywracanie systemu nic nie daje, co mogę jeszcze zrobić?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kateshi temat chyba nie aktualny bo na czym ze mna graż A jak to nadal aktualne to zobacz czy ram masz przypięty a i jeszcze weś plytke z systemem i Jak wejdziesz w konsole odzyskiwania. Jak to zrobić na google zobacz i jak już wejdzesz to Na pisz tam checkdisk Tak było na Xp :P  i użyj komendy do sprawdzania Boot Sektorów 

Yyy Tak patrze nie będziesz miał chyba takiego okienka No nic ale jak sie Do wiersza poleceń (cmd) dorwiesz to będziesz mogła to zrobić. Wiem że w Win 8.1 Jak sie włoży i uruchomi

Tą płyte to w drugim oknie Na dolnym rogu Ekranu jak rozwież problemy i jak sie to kliknie to tam sa Opcje zawansowane i jest wiersz poleceń Ale sie rozpisałem xD

Ps: poszukaj komend Na Google 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...