Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS:GO

TakeWeaponAndSh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląd - steelseries.

Dźwięk - superlux.

Nie polecam żadnych "gejmerskich pro 7.1" słuchawek, jest to zwykłe naciąganie ludzi, a argumenty takie jak "pszeciesz jutuberzy z minkraft takie majom" są żałosne.

Opublikowano

Co według was bd lepsze Steelseries h5v3 czy te superluxy hmc631 ?

W głównej mierze chodzi o dźwięk.

zdecydowanie hmc631 jeśli chodzi o dźwięk, choć wiele sztuk ma problem z lutami w prawej słuchawce, osobiście dostałem po pierwszym razie nową parę, następnie naprawa, a w poniedziałek odsyłam  i zabieram hajs na hyperx cloud, miałem wyjątkowego pecha, bo aż tak źle z nimi nie jest.

co do steelseries to gówno, wałkowane wiele razy, możesz się jeszcze zainteresować hyperx/qh90

Opublikowano

Kupując Siberie V2 płacisz za markę i wygląd, nie za jakoś dźwięku. Superluxy to będzie najlepszy wybór.

Opublikowano

argument jest jeden, słuchawki razera to gówno, superluxy będą o wiele lepiej się sprawdzały w gre, a w muzyce jeszcze bardziej(względem tych raszituf)

Opublikowano

Jakieś argumenty ? Będą gorsze np w grach (jeśli chodzi o pozycjonowanie,przestrzenność,separacje) lub w muzyce ?

Dostałeś już kilka odpowiedzi, po co dalej ciągniesz temat ?

Za trochę więcej ponad 300zł można jeszcze kupić HyperX Cloud.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...