Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gier podobnych do BFH.

oskar877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jak wielu już wie, EA zamyka gry takie jak BFH,NFS,BFP4F,FIFA :D
Gra Battlefield Heroes,była ulubioną grą mojej dziewczyny,no także moją ulubioną grą :D
Teraz pytanko, czy znacie podobne gry do Battlefield Heroes? :D Ale prosze, nie wymieniajcie TF2 xD
Chodzi mi o to, żeby w grze było można ubrać postać po swojemu i wyjść na pole bitwy z jakąś super bronią :D
Najlepiej żeby to była gra z grafiką podobną do tej z BFH. :D
Aaaaa, i jeszcze coś, jeśli możecie to wymieńcie jakieś fajne mmorgp w którym można posiedzieć dłużej niż miesiąc :D
Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Mam nadzieje że pomożecie :D

WWO

Opublikowano

MMO to klasycznie - metin, tibia, margonem, neverwinter, last chaos, tera.

Ale podobnej gry oprócz tf2 raczej nie znajdziesz :P

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Wiesz, trudno by byłaby jakaś gra bardzo podobna do BFH, bo znając politykę EA to od razu leciałyby pozwy z ich strony. Pozostaje ci jedynie grać ostatni czas w BF'a H i szukać innej gry, która może nie mieć niektórych rzeczy co BF H, ale może dodawać inne.

Opublikowano

Wiesz, trudno by byłaby jakaś gra bardzo podobna do BFH, bo znając politykę EA to od razu leciałyby pozwy z ich strony. Pozostaje ci jedynie grać ostatni czas w BF'a H i szukać innej gry, która może nie mieć niektórych rzeczy co BF H, ale może dodawać inne.

teraz nie oplaca sie grac w bfh bo jest w c**j cziterow :(

Opublikowano

Coś tam jest wzmianka o Renegade Line ale to na razie tylko parę tekstur na fb. Jest avatar star ale to takie bfh made in china. Musisz przerzucić się na coś innego, warface może być jak znalazł :) Zagrałem rundkę/ dwie i już odpaliłem nagrywanie bo naprawdę warto :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) Chyba musze zaczac grac w TF2 :D Szkoda tylko ze trzeba placic w euro :D Jeszcze raz dzieki, temat mozna zamknac :)

WWO

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...