Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z fpsami

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z fps jak mam ustawiona 640x480 to mam ok 40-50 fps a jak dam podzialke na 1440x900 to mam 50-70 fps czego moze byc to wina w ustawieniach uruchamiania to mam -novid -nod3d9ex -threads 8 -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high 

Opublikowano

Spowodowane jest to tym, że przy każdej rozdzielczości jest inny wysiłek karty graficznej i innych podzespołów, polepszyć FPS możesz jedynie zmianą jakości gry. 

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

No detale też zmieniam i nic to nie daje a może byc to spowodowane iloscia ramu bo mam tylko 3 gb

a cs source chodzi mi na full detalach i rozdzielczości 1440x900 w 150fps 

Opublikowano

Procek intel pentium dual core e5200 2.5ghz grafika nvidia9800gt 1gb 3 gb ramu win 7 64bit na YT widzialem filmik jak gosciu na full detalach mial 120-180FPSna takim samym sprzecie co jatylko ze mial 4 gb ramu a nie 3 tak jak ja a temperatura kompa przy graniu to ok 50 STOPNI na procku i na karcie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na tym sprzęcie chcesz mieć 150 fps na full ustawieniach? To jest wręcz niemożliwe, nie wiem co to za filmik oglądałeś ale raczej jakiś fejk.  Spoko, że na dwurdzeniowym procesorze masz ustawione "threads 8 " Chyba nie masz pojęcia do czego jest ta opcja, jest to opcja pod wątki procka. Ty masz ich 2, a nie 8, zmień to koniecznie na 2. Po drugie nie ma szans żeby na tym sprzęcie było więcej niż około 120 fps na najniższych ustawieniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...