Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Data z płomieniami Elesis

Wendax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio rozpocząłem bawić się plikami Elsa (wiecie tęczowy pasek HP, skill cut-iny z anime, itp.). Zabrałem się za przerabianie kolorystyczne combo i zacząłem od Eleshitki (którą wszyscy lubią i kochają), jednak w data142.kom (plik zawierający tekstury umiejętności Elesis) nie zawiera tych płomieni i tego czegoś takiego krwawego u CrA z combo xD. Stąd bierze się moje pytanie, gdzie mogę to znaleźć? Szukałem po necie, ale nic nie znalazłem, więc proszę o pomoc kogoś kto się na tym zna.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

No właśnie niektóre teksturki skilli są w innych datach, np.: skille ravena to data120, ale ochronny cios znalazłem w dacie 40-ileś oraz ostrze berserka w dacie 002 (a plików z tej daty zmieniać nie można ;P) / Krótko ujmując te płomienne/krwiste* combo jest ukryte w jakiejś innej dacie.

elsword_raven___signature_by_berserker43

Opublikowano

No właśnie mi chodzi o konkretną kolalizację... bo jak widać na przykładzie, środek ma inny kolor i płomienie na mieczu też, tylko to na bokach ma nadal teksturę zwykłych płomieni ;/

Powracając to twojej wypowiedzi  Vilindran sam zauważyłem, że mogą znajdywać się w innych plikach, bo już tak odkładając BH na bok, rozpocząłem przerabiać Are, a tu co? W plikach Ary tekstury do skilli Adda ._.

28t9768.jpg

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Wiesz, zaciekawiłeś mnie i sobie otworzyłem tą date + jest tam kolor tych płomieni podczas combo, tylko nie mogłem zmienić xzzz nwm czemu.

Podczas hipera nie zmienisz jedynie tych pasów ognia co do góry lecą.

Oraz nie znalazłem wybuchu Fiery Sword.

elsword_raven___signature_by_berserker43

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...