Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać !

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dylemat nad wyborem postaci...ogl chodzi mi o Maga lub Zwiadowcę :P (woja nie bierzcie pod uwagę)

Napiszcie ich plusy i minusy i jak rozkładać statystyki :p 

np: 3pkt do inta,2pkdo pz i uniku :P 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Polub mój post :)

Mag to postać, która ma najlepszy atak i ma najmniej hp i pancerza. Jeżeli będziesz ulepszał tylko inteligencję to będziesz w stanie pokonać dużo magów.

Zwiadowca to postać, która ma średni atak i średnie hp i pancerz. Jeżeli będziesz ulepszał tylko zręczność to będziesz w stanie pokonać dużo zwiadowców (czyli lochy też podskoczą).

Więc:

Lochy: Zwiadowca to postać stworzona do lochów, najlepiej mu idzie w lochach i zawsze szczęście może Ci sprzyjać, gdy w ostatnim ciosie unikniesz. Mag to postać, której najgorzej idzie w lochach. Zwykle mag szybko pokonuje magów w lochach, ale magów jest mało.

PVP: Zwiadowca to postać nie najlepsza na pvp, ponieważ często przegrywa z wojownikami jak i magami. Mag to według mnie najlepsza postać na pvp, o ile potrafisz nim grać.

Walki gildii: Z walkami jak i portalem bez wątpienia najlepszy jest wojownik, ale on się nie liczy. Zwiadowcy idzie dosyć dobrze z walkami gildii na wysokie poziomy, bo zawsze może uniknąć. Mag jest dobry na niższe jak i wyższe poziomy. Gdy mag atakuje niższe poziomy są to "szybkie walki", ponieważ zwykla mag niszczy ich na 1 raz.

Szybko:

Lochy: Zwiadowca

PVP: Mag

Walki gildii: Mag

Liczę, że to polubisz ;)

Subskrybuj! https://www.youtube.com/user/Eryk245PL

Zagraj też w grę Nerexiv (Niszczyciel Potworów).

Zapraszam serdecznie! :D

Opublikowano

Hmm a jak rozdawać statystyki u obu postaciach ? 3 pkt do inta a 2 do pz i krytów ? i jak do zwiadowcy :P 

I czy np:klasa robi różnicę jeśli wybieram jakąś postać ? np: jak maga to biorę mrocznego elfa bo daje jakieś bonusy czy coś ?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Tak, robi różnicę (tu masz info: http://forum.sfgame.pl/showthread.php?t=30257 )

Staty:

Z-Zręczność

I-Inteligencja

W-Wytrzymałość

S-Szczęście

Mag: 5I-2W-1S lub 3I-3W-1S lub 4I-2W-1S - coś w tym stylu, ale zależy od Ciebie

Zwiad: 5Z-2W-1S lub 3Z-3W-2S lub 4Z-3W-1S - tak samo jak wyżej wszystko zależy od Ciebie ;)

Subskrybuj! https://www.youtube.com/user/Eryk245PL

Zagraj też w grę Nerexiv (Niszczyciel Potworów).

Zapraszam serdecznie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...