Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto będzie kupić L# - Dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was się dzisiaj zapytać, czy będzie warto go kupić i dlaczego? Spojrzałem na tą tablice i nawet gracze "premium" będą mieli MAX 50 GIER dziennie, co daje całkiem duże możliwości (średnio gra to jakieś 30 min. | 2 gry - 1h 48 gier - 24h). Warto kupować od razu L# paid czy lepiej poczekać jak to będzie?

Pozdrawiam, życzę miłej dyskusji i najlepiej odpowiedzi bez flame'u :)

Opublikowano

Warto jedynie poczekać na cracka od Finna, nie opłaca się płacić 15euro za to że konto zostanie zbanowane.

tak? a może to jednak na crackowanym l# ludzie dostana bana? pomyslałeś o tym? pomyśl sobie jaki tutaj będzie płacz

ja tam l# kupie, stac mnie to dlaczego mam nie kupić, wole dać kase niemcowi, niz brudasowi z brazylii

@Trolouos Każdy Ci powie, że spudgy jest brudasem z brazylii :) wiec nie wiem o co ci chodzi :D

Opublikowano

tak? a może to jednak na crackowanym l# ludzie dostana bana? pomyslałeś o tym? pomyśl sobie jaki tutaj będzie płacz

ja tam l# kupie, stac mnie to dlaczego mam nie kupić, wole dać kase niemcowi, niz brudasowi z brazylii

Bez rasizmu bym prosił :P

Opublikowano

lepiej dostać bana za darmo niż jeszcze za to zapłacić xD

Opublikowano

@Trolouos Każdy Ci powie, że spudgy jest brudasem z brazylii :) wiec nie wiem o co ci chodzi :D

stać to może i wiele osób... ale żeby się męczyć w robienie przelewu? bez przesady, skoro nie chcę się męczyć grając w lola i ograniczam się czasami tylko do trzymania spacji, bo z myszki rękę ściągam, gdyż muszę się podrapać po d***e, to co dopiero yebać się z paypalem, wiesz ile to roboty?! lepiej kliknąć jeden raz i ściągnąć cracka :P

a co do bana, to jak na razie nikt jeszcze nie dostał bana na cracku L# od Finna, więc można uznać, że to bezpieczniejsze, bo na oficjalnym update L# zrobionym przez Göringa von Joduskame, zbanowali już niejednego niewinnego gracza!

Niepozdrowienia dla cebuli i buractwa, które na każdym kroku podkreśla, że wszyscy niepłacący są cebulami i buractwem, aby ukryć smutną rzeczywistość, że sami są - mówiąc takie rzeczy! Zresztą o czym my w ogóle mówimy, wyobraźcie sobie typa która siedzi przed kompem, czyta komentarz w stylu:

"DLACZEGO L BĘDZIE PŁATNE?!?! PRZECIEŻ MIAŁ BYĆ DARMOWY, NIE STAĆ MNIE!!!!"

i teraz ten typ odpisuje:

"BARDZO DOBRZE, ŻE BĘDZIE PŁATNE, W KOŃCU KONIEC Z BURACTWEM I CEBULĄ"

i kto tu jest cebulą, ten co płacze że go nie stać, czy ten co podkreśla że tych co nie stać są cebulą? odpowiedz na to pytanie brzmi: jedni i drudzy, bo to skończeni debile, Ci pierwszy, bo nie potrafią sobie zarobić i Ci drudzy, że w ogóle to czytają i dają taki, a nie inny komentarz wdając się w głupią dyskusję, która tak czy siak nie ma sensu, bo w niczym nie zmienia ich życia, dalej pozostają grubymi spasionymi no-lifami z pryszczami :)

Koniec niepozdrowień

Opublikowano

To mają być normalne, w miarę kulturalne dyskusje, a nie żadne rasizmy i cebule :D Chciałem się normalnie zapytać co robić, widzę właśnie jaki jest poziom czegokolwiek na tym forum ; _; Zadajesz normalne pytanie, np. "Dlaczego L# będzie paid?" i wszyscy od cebul wyzywają, ale czemu, kurw* czemu? Dlaczego ktoś jest cebulą? To, że go nie stać, albo nie chce w coś inwestować tylko coś innego, oznacza, że jest cebulą? Nie cierpie tego określenia ; _;

Opublikowano

To tak wytłumaczy mi kto to jest ten nulled ? xD finn to wiem crackuje chyba cheaty jakies 

Topic : ja bym na cracka poczekał

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Pierwsze skąd wy bierzecie 15 euro ? Ceny mają być fixowane. Ja kupie sobie odrazu jak się pojawi, w sumie to się cieszę, że jest płatny bo granie postaciami które bazują na skillshotach to masakra wszyscy wokół mają evade i perfekcyjne dodge. 15euro jeden balet mniej ( nawet nie), a ludzie płaczą.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

To tak wytłumaczy mi kto to jest ten nulled ? xD finn to wiem crackuje chyba cheaty jakies 

Topic : ja bym na cracka poczekał

nulled to forum tego finna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...