Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konserwacje, nowości, zmiany...

Nadim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie będą ogłaszane wszelkie przerwy techniczne i związane z nimi nowości w grze, a także inne kwestie związane bezpośrednio ze SKILLem i wydawcą gry. Mam nadzieję, że przyda się taki temat i czasami uchroni przed tworzeniem nowych tematów z zapytaniem "dlaczego nie mogę się zalogować?".

Pierwsze ogłoszenie:

Dnia 21 kwietnia 2015r., o godzinie 8:00 odbędzie się konserwacja systemów płatności, która potrwa około 30 minut. Oznacza to, że w tym czasie nie zrealizujecie żadnej płatności (nie kupicie CASH). Dotyczy to wszystkich gier GF. Oficjalna informacja na forach GFu pojawi się na dniach.

Opublikowano

Pomysł dobry, tylko trzeba jeszcze przypiąć temat. Ale znając życie i tak się będą pojawiać tematy "dlaczego nie mogę się zalogować?"

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Jutro, tj. 23.04.2015 o godzinie 10:00 odbędzie się przerwa techniczna.
Proszę pamiętać, że podczas konserwacji nie będzie można się zalogować.

Ostrzeżenie, że dałem post zgodny z tematem, a nie autor tematu. W temacie chodzi o informowanie graczy jak najszybciej się da, po to by wiedzieli co się dzieje, a nie po całym zdarzeniu. Nawet nigdzie nie było adnotacji, że kolejne posty może dodawać tylko autor tematu.
Powiadomienie to powiadomienie, autor tematu nie napisał takowej wiadomości, a była już upubliczniona 6h przed moim postem.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...