Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o Void'a

KrzemieńPrzemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań odnośnie elsa !

1.Jakie eq w miare dobre zrobic na renie ? chodzi mi tu o 1 set na pvp i 1 na plansze < prosilbym o dokladne opisane z czego sie craftuje,gdzie i jak D:>

2.Czy Polskie gildie dalej dzialaja na voidzie:D?

3.Jakich klas postaci jest najwiecej na voidzie :D?

4.Czy avki sa drogie ?

Opublikowano

1. Nigdy nie grałem Reną więc ci nie pomogę (ktoś się pewnie niżej znajdzie :P) , sety są różne i każdy tworzysz w innym mieście jak i u innego kowala, wszystkie potrzebne materiały będziesz miał podane.

2.Masz bardzo dużo Polskich gildii na void, więc na pewno jakaś ci w oko wpadnie:

~~Bezsenni/BlackBlade/Zantetsuken/ShiroNeko/Lunatic/HyakkaRyouran/Starlight/Plaga(Nowa)/UkrytaPrawda(Nowa)/darkangel(nowa)/RozporekSzatana(Nowa..) , pewnie coś pominąłem ale ciii.

3.Aktualnie to chyba CrA i DiE, gracze chcą farmić salt'y z pvp.

4.Każda postać ma własne ceny, najdroższe to chyba Add, Ara i Elesis / Zależy też od gracza czy jak sprzedaje patrzy na efekty setu, slot lub wygląd :P

elsword_raven___signature_by_berserker43

Opublikowano

1. Wydaje mi się, że na pvp to amortyst lub mk2, znów na plansze smoczy.

2.Jest wiele gildii więc wszystkie trudno wymienić, ja należę do HyakkaRyouran.

3. Asura, CrA i DiE.

4.Dla Ary, Elesis i Adda są naprawdę drogie, ale np. dla takiej ajszy lub reny są bardzo tanie.

Opublikowano

1. Eq (gora, dol, rekawice, buty) do 56lvl możesz kupić u aranki, bronie możesz znaleźć na tablicy które są bardzo tanie. Dostajesz też kostkę którą da się otworzyć na 70lvl i dropi z niej między innymi Eq z sekretów Hamel na 65lvl, bierzesz missje z tablicy ( na sekrety), robisz sekrety, dostajesz monety, craftujesz te eq u kowala np. w Hamel.

2. Jest dużo polskich gildii tylko jak ja spotykam jakąś to zazwyczaj jest mało osób online i dużo osób które nie były aktywne ok. miesiąc

3. Z czasem to się zmienia, ale jak dobierasz plansze, pvp to jest tak że są różne postacie nie ma tak że całe pt to Asury są różne postacie ale bardzo mało jest YR, często grane postacie to są tez ara, add, elesis, aisha.

4. Jak zaczniesz grać aktualnie teraz to dostaniesz sporo avków. Na start masz jakiś sportowy na 7dni i dostajesz bilet który możesz wymienić u npc (Apink) za jakiś avatar z roztopów na 7dni np. upadłego anioła, jednorożca, navy itd. później strój na klase od 15lvl, 35lvl. Jest teraz event i za 10min gry online jeśli masz 15lvl+ dostajesz kostke z której dropi strój wiosny na 30dni i kostka z mundurkiem 30dni. Zanim skączą ci się te stroje postać ci się znudzi. Avki są najdroższe dla Ary, Adda i Elesis. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...