Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór klasy do gry duo: SM z kim?

Ristos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
mam takie szybkie pytanie...kolega ma zamiar grać SM, a ja chciałem go wspomóc w grze.
Która klasa najlepiej będzie współgrać z SM na  PVE czy może nawet później PVP ? ;>

Opublikowano

Może bard? Klasa lecząca i co najważniejsze zwracająca manę, a jak wiemy SM jest strasznie manożerny.

Poza tym bard to też dobry dps, ma sporo fajnych buffków, więc nie będziesz miał problemu z załapaniem się do jakiejś grupy na instancję, czy coś.

Ewentualnie kleryk, z pewnością szybciej go wyleczysz, ale niestety nie zwrócisz many.

Do pvp obie klasy są dobre.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W sumie graj taką postacią, jaką ty chcesz, jaką polubisz ;)

Moje propozycje:

Hm bard bo darmowa potka z bana+heal, zasadniczo sam w sobie bard jest bardzo podobny do sma

Kler bo wyleczy, zdispeluje i też ma dobrego dpsa

Templar bo rzuci Ci bg, przytrzyma przeciwnika wędką.

Zasadniczo SM to postać, która świetnie sobie daje radę solo i prawie z każdą postacią wygra na solowej arence.

Opublikowano

Jeśli macie zamiar grać razem PvE i PvP, to weź sobie kleryka. Ma on sporo buffów i co najważniejsze heala oraz dosyć duży DPS. Na logikę, jesteście nie do zniszczenia skoro cały czas go healujesz :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jeśli macie zamiar grać razem PvE i PvP, to weź sobie kleryka. Ma on sporo buffów i co najważniejsze heala oraz dosyć duży DPS. Na logikę, jesteście nie do zniszczenia skoro cały czas go healujesz :)

Ta jasne...siadam w duo na clerze i pozamiatane.Bye.

Nie czaruj.

Opublikowano

Ta jasne...siadam w duo na clerze i pozamiatane.Bye.

Ale zanim ty "siądziesz" na tego klera to zginiesz.Bye.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ale zanim ty "siądziesz" na tego klera to zginiesz.Bye.

Zasmiane, ja templar bedac w duo  z gunnerem czy sorciem zjade duo sm-cler w niecala minute.Zalezy tez jaki sm, sa leszcze co w jedna chwile walna 3 fear'y na ryj i sa splukani.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...