Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie podczas wybierania postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem. Z kumplem bawimy się serwerem, jemu wszystko pięknie ładnie śmiga lecz mi nie. Kiedy wybieram postać, podnosi rękę do góry i wywala mnie do logowania.

Porty są dobrze ustawione, w syserr nic nie ma ani po stronie klienta ani serwera, portmap włączony, root dobrze skonfigurowane, pong jest ok. Ktoś wie o co może chodzić?

Opublikowano

Zapora wyłączona, serio już sprawdziliśmy chyba wszystkie możliwości dlatego piszemy tutaj, wydaje mi się, że może to być jeszcze wina lunchera bo na hamachi jest z 2010 roku a nie wiem na plikach z którego roku stoi isaric :/

Sh4re-Metin2-MPC-38.png

Opublikowano

Ew. mogles wejsc na jakas mape co jest zbugowana, jesli to moze byc to, to wejdz na forum i odbuguj postac.(teleportuj ja z tej mapy) ale jesli serwer nie ma bladow w mapach, to, to nie jest to.

ale warto looknac :)

Opublikowano

Uruchamiam jako administrator, postać jest ustawiona w dobrym miejscu gdyż stworzyłem nową i ja nie mogę wejść a kumpel tak. Tak samo mam z jego kontem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...