Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash po 2 minutach

Pafel_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Warrock mi wywala co 2 minuty. Zawsze po tym jak jakaś reklama sie pokazuje w grze oraz komunikat o błędzie skryptu na stronie. Ktoś pomoże ? Ps. Ostatni raz w warrocka grałem możne rok temu, przez ten czas gra była odinstalowana. Teraz chciałem wrócić do gry ale nie mogę :(

bladpng_weaspew.png

Opublikowano

Sciagnij instalke od nowa :) i zainstaluj na nowym folderze sa nowe aktualizacje i poprostu przez to ci moze warrock nie chodzic moze i sie paczuje ale blad bedzie dalej 

Opublikowano

wszystko usunięte i pobrane ze strony warrocka na nowo. Dodam jeszcze że znalazłem kilka takich samych tematów na tym forum ale nic mi nie pomogło :(

Opublikowano

Wiesz takie problemy tez wynikaja z tego duzo moich znajomych nie ma dobrych kompow i instaluja game booster i podobne programy tego typu zeby poprawic jakosc gier i czesto bywa ze przez te programy wynikaja tez crashe zobacz moze masz jakies programy tego typu moze w tym jest problem bo jezeli zainstalowales od nowa i wszystko sciagnoles to powinno wszystko dzialas , przeszukaj komputer czy nie masz programow do podrasowania gier 

Opublikowano

Problem rozwiązany. Wyłączyłem riva tuner statistic server. Afterburnera nie musiałem wyłączać. Teraz nie mam podglądu w grze na temperature podzespołów, obciążenie i ilość fps. No ale warrock już nie crashuje :) 

ps. na moim kompie to spokojnie w BF Hardline bym pograł gdybym miał xddddd

Opublikowano

No widzisz :) pamietaj ze no niektore programy powoduja crash najczesciej Game Booster albo riva :) ciesze sie bardzo ze pomoglem :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja niestety mam ten sam problem . Wszystkie foldery zostaly pousuwane WR + pobrana instalacja zostala i od nowa zainstalowana. Nic nie pomoglo a takich programow nie pobieralem i nie ma na komputerze. Gra niestety sie wczyta do tego okienka z reklama i dalej powoduje powrot na pulpit i widze tylko okno z reklama. ;/

Wiecie o co chodzi?

Opublikowano

Ja niestety mam ten sam problem . Wszystkie foldery zostaly pousuwane WR + pobrana instalacja zostala i od nowa zainstalowana. Nic nie pomoglo a takich programow nie pobieralem i nie ma na komputerze. Gra niestety sie wczyta do tego okienka z reklama i dalej powoduje powrot na pulpit i widze tylko okno z reklama. ;/

Wiecie o co chodzi?

@BlackEyes92 Jak napisał kolega powyżej, problem ten jest wywoływany przez jakąś aplikację zainstalowaną na twoim komputerze (np. Game Booster, AMD Gaming Evolved). W celu pozbycia się crashy, musisz go/je odinstalować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...