Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie za zachowanie dyskusja

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, każdy spotkał się chyba nie raz z osobami życzącymi każdemu raka... Rodzinie, znajomym a w szczególności nam samym...

Czy nie uważacie że takim osobom powinno rozdawać się bany na co najmniej tydzień, bądź co bądź bany na gry rankingowe...

Takie osoby są strasznie toksyczne, a reportowanie za zachowanie nie skutkuje za pewne tak dobrze. Moim zdaniem riot powinien wprowadzić opcje banowania takich osób, np przez dostarczenie im screena z gry.

Jakie są wasze opinie?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Znając życie to chyba każdego by pobanowali.

...................\/...................

Opublikowano

ten pomysł jest beznadziejny ponieważ jest pełno chujozów co nie raz przegrali nam lub tobie grę i sam zapewne im ubliżałeś  ^_^ no chyba że jesteś święty. 

dokładnie

Opublikowano

Nie chodzi mi o zwykłe ubliżanie od idiotów za głupie błędy, ale bluzganie od zachorowań na raka...

I nie żadne reporty, tylko print screen i do supportu. Banan na rankedy na tydzień i z głowy.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Nie ma sensu banować za flame moim zdaniem. Istnieje taka opcja jak "mute" (dużo graczy woli się kłócić niż użyć tej opcji no ale co zrobisz). Wystarczy kliknąć i ma się flamera/ów z głowy. Zresztą istnieją blokady na chat od Riotu które uniemożliwiają pisanie na /all (chyba), więc to kolejny powód przez który nie ma sensu blokować kont.

Opublikowano

Nie chodzi mi o zwykłe ubliżanie od idiotów za głupie błędy, ale bluzganie od zachorowań na raka...

I nie żadne reporty, tylko print screen i do supportu. Banan na rankedy na tydzień i z głowy.

Nie ośmieszaj się... zrobiłam screen bo ktoś bluzgał wrzuciłam na forum (LoLa) bostałam wiadomość na pm od GMa ,że tak się nie robi tylko używa się opcji raport pod koniec rozrywki . Tak więc post został skasowany niczego nie wskurałam widać ile ich to interesuje więc albo zaprzestań korzystać z neta i zamknij się w pokoju gdzie nikt do Ciebie nic nie będzie miał albo ignoruj/mute jak ja to robię tak czy inaczej wish you cancer .

Opublikowano

moim zdaniem za bardzo traktujesz tą/ę gre na poważnie.

@Mr Mądrala

@WaRnning?!

@Zrywna

@1361622928-U485574.pngHoali

@Adamosking

Jest na to świetny sposób. Odpuść sobie na tydzień albo dwa LOL'a i graj tylko w coś, gdzie na prawdę liczy się gra drużynowa.

Polecam CS GO (tylko nie wcześniejsze, jedynie GO).

Tam jeśli nie grasz z teamem to lądujesz w takim silverze 1 (ostatnia ranga, jak tam jesteś to jesteś kompletnym gównem).

Trolli jest mało, raczej wyzywają. Pisać też czasu nie ma na czacie.

I jak wrócisz z tych rankedów z ruskimi to już nawet nie zwracasz uwagi na te wyzwiska co lecą na czacie i gra się o wiele przyjemniej.

Do tego lepszy refleks bo celowanie w głowe, jednoczesne kontrolowanie ewentualnego full auto i zatrzymywanie postaci na czas strzelania jednak czegoś wymaga

(tylko czułość myszy nie większa niż 2 a najlepiej ~1).

I uwierz, że zupełnie inne podejście do gry :)

To jest jedyny i najlepszy sposób, przetestowałem osobiście i na sobie.

Hejo

Opublikowano

@Mr Mądrala

@WaRnning?!

@Zrywna

@Adamosking

Jest na to świetny sposób. Odpuść sobie na tydzień albo dwa LOL'a i graj tylko w coś, gdzie na prawdę liczy się gra drużynowa.

Tam jeśli nie grasz z teamem to lądujesz w takim silverze 1 (ostatnia ranga, jak tam jesteś to jesteś kompletnym gównem).

I jak wrócisz z tych rankedów z ruskimi to już nawet nie zwracasz uwagi na te wyzwiska co lecą na czacie i gra się o wiele przyjemniej.

Do tego lepszy refleks bo celowanie w głowe, jednoczesne kontrolowanie ewentualnego full auto i zatrzymywanie postaci na czas strzelania jednak czegoś wymaga

Powinni banować, nie bluzgasz to o co się martwisz?, równie dobrze mógłbym taką osobę zaskarżyć sądownie o pomówienia która mnie wyzywa.

Bo to jest obraza publiczna, i za takie coś jest grzywna + rok do odsiadki.

Co do CS'a ostatnio kupiłem i wylądowałem w Silver 1, miałem płakać z tego powodu ?

gram czasem 1-2 Rundke dziennie jeśli mam ochotę wbić na CS,

aktualnie jestem w Silver 4 myślę że jeszcze 1 Win i będzie Silver 5 bo ostatnie 4 gry to wygrane.

Opublikowano

jak gracie premade polecam  dawać zawsze skarge za afk bo reszta nic nie wskóra tak przynajmniej wkurwicie taką osobę bo bedzie miała leavebustera

Opublikowano

Panowie i Panie, ale o co tutaj chodzi?

Wchodzisz do gry > mute all > rozpierdal*sz linię > wygrywasz tak 70 - 80 % gierek bo czasami trafią się raki/afki. UWAGA. Jeżeli gra trwała 35/40+ minut, albo wygrałeś gierkę ze statami ujemnymi to obowiązkowo na koniec gry piszesz gg easy/ez pz. Tylko postaraj się przed tym zabiegiem odmutować ludzi i zobaczyć jak kisną już przed wybuchem ich nexusa.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Powinni banować, nie bluzgasz to o co się martwisz?, równie dobrze mógłbym taką osobę zaskarżyć sądownie o pomówienia która mnie wyzywa.

Bo to jest obraza publiczna, i za takie coś jest grzywna + rok do odsiadki.

Co do CS'a ostatnio kupiłem i wylądowałem w Silver 1, miałem płakać z tego powodu ?

gram czasem 1-2 Rundke dziennie jeśli mam ochotę wbić na CS,

aktualnie jestem w Silver 4 myślę że jeszcze 1 Win i będzie Silver 5 bo ostatnie 4 gry to wygrane.

Równie dobrze ktoś zaskarżyłby Cię w Korei i dostałbyś tam kare śmierci.

I co? I nic Ci nie zrobią; no chyba, że polecisz tam na "proces".

To samo w polszy. Tu więcej straty byś miał np. czasu niż korzyści: przeprosiny + ktoś wpłaciłby te kilka golda grzywny.

A jak masz silver 5 i idziesz wciąż w góre to po co masz płakać? Chyba chodziło o to, że siedzisz tam tak jak tu nooby w brązie.

Opublikowano

Według mnie taka opcja to słaby pomysł. Screen jest bardzo łatwy do podrobienia dla mnie, co dopiero dla grafików.

Myślę, że jeśli chcieliby banować toxic graczy to powinni tak samo zająć się feedrami/trollami, bo jedno napędza drugie.

Opublikowano

Jak mnie ktoś zirytuje w lobby, to zaraz na starcie go mutuję. Niektórzy chyba nie wiedzą, że mają taką opcję. Sama mam czasem takie gry, że zdarzy mi się kogoś zwyzywać, ale są jakieś granice. :D Największym problemem jest afk w teamie, ale coraz rzadziej trafiam na takich, którzy wychodzą celowo.

c:

Opublikowano

@Mr Mądrala

@WaRnning?!

@Zrywna

@Adamosking

Jakim k***a teamem, w Csie jest stokroc razy latwiej wygrac gre samemu jak w LoL'u wiec gdzie tu mowa o teamworku, tacy boosterzy czy newbie lataja po mapie jak pojebani lecz wiadomo kto robi wiecej. Jedynie w highelo moze byc tak pro elo super ale to samo jest w kazdej innej grze z dywizjami bo juz sie ma gre w jednym palcu.

@top

Wedlug mnie Riot powinno zatrudnic lub/i poruszyc support zeby sprawdzali reporty na graczy. Do takiego reportu w grze dajesz pare zdjec z flame'em i kolega po kilku takich wylapuje bana. Oczywiscie nie po jednym wymsknietym slowie ale po takim cisnieciu stalym jak np. DIS

lol

///

2300 post lel.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...