Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Za Dh

urlptseh2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis dostałem bany na 2 kontach na 20 lat i czy mozna było by jakos skrócic czas trwania tego bana. Sry za błedy ortograficzne ale zle sie dzisiaj czuje i litery mi sie mylą.

a i jeszcze jedno na tych kontach były bardzo dobre itemki oraz duzo kasy.

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Mi za 34 lata odbanują sure jeszcze trohe poczekac trza "D ale to moim zdaniem jest hore że bany po kilkanascie lat ban powinien być na 1 miesiąc lub maximum rok

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Taa rok/miesiac?

I załóżmy chinskie boty sobie expią dostają bana na miesiąc i później znowu utrudniają grę?

Trochę myśleć nie zaszkodzi.

A możliwości skrócenia blokady nie ma.

Pozdrawiam

CX7Rrj.png

Opublikowano

Przed chwilą kumpel pisał do mnie , że dostal bana również na 20 lat za fb więc widzę , że GM pilnują tam teraz ;x

Teraz to już wątpię, że odzyskasz konto ... no chyba , że za 20 lat

Opublikowano

nr konta : 04982347923 PKO SA musisz tutaj wplacic 100zl to ci odbanuja ja tak zrobilem i mi odbanowali mozesz poczta :) to jest konto GM

Zart xDDD

nic niemozesz zrobic chyba ze masz ladna siostre to wyslij pare fotek na @ GM moze cos zrobi :D

hehhe dobree ;p hihi a jak nie siostry to brata :D :D :D

Opublikowano

W przypadku obrazy lub jakiejsc innej słabej przyczyny bana moglbys napisac odwolanie... Ale za hackerstwo nic cie nie uratuje...

PS: Prosze o minusy :)

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Jak dostales na 20lat to Gz :D Mi nawet nie napisali na ile -.- . A na dodatek zbanowali mi jeszcze glowne konto , ktorego nie bylo powiazane z tym co kradlem , a na dodatek na innym emailu -.- .Pisałem 2 odwolania i 2 takie same odpowiedzi , ktore pewnie byly pisane " ctr+c - ctrl+v ' . Z nimi nie ma co gadac zrob nowe konto i dalej hackuj .Zapraszam na tiwerdze bo otwarta .

Opublikowano

nr konta : 04982347923 PKO SA musisz tutaj wplacic 100zl to ci odbanuja ja tak zrobilem i mi odbanowali mozesz poczta :) to jest konto GM

Zart xDDD

nic niemozesz zrobic chyba ze masz ladna siostre to wyslij pare fotek na @ GM moze cos zrobi :D

hehe to dawaj i do mnie te fotki ^^

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Pospamuj na poczte Gm'a to Ci odbanuje konto.Ja tak ostatnio zrobiłem i odbanował mój 42lvl :D

phenomon.gif
Opublikowano

Hmm... ja dostałem bana do 2011r. za cheaterstwo ^_^

Pamiętam jak dziś:

Początki Elares bijemy w 6 metina zazdrości, nalge BUUM metina rozwaliliśmy, a drop tylko śmigną im z przed nosa... po chwili przerzuciło mnie do stadniny i pierwsze pytanie gm'a: "Jak to zrobiłeś?". Powiedziałem mu jakąś tanią stronę z yanghackami, a za prawdomówność dał mi bana na 2 lata

Jak widzicie trzeba mieć podejście do osób z wyższych sfer :D

sygnaturad025.jpg
Opublikowano

Kiedys kradłem na evencie GM to zauważył i jakos mnie nie zbanował tylko spytał sie co tu robie bo to był event na 55lv+ powiedzialem ze obserwuje powiedział zebym poszedł do m1 i niedostane bana a tu chodziłem na Ghosicie nie wiem jak on mógł mnie zauważyc ale bana dostałem w momencie gdy nie stałem przy nikim i nie miałem zamiaru nic krasc GMi na PLu są troche(bardzo) Hamscy

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

HeHe, ja rozumiem DH TH itp, ale za SH to bana muszą dawać ? Akurat kupilem se yang na allegro i SM za 100zl+ a oni banują mi 65 lvl ;/

A miałem se aure na G1 zrobic i dupa. :angry: Od tamtej pory na PL'u prawie w cale nie gram. Czasami se wejde. Chce ktos zapraszam na twierdze zaczynam od nowa :D Shinsso nick: LostDamage

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

gmi nic nie pomoga sam dostalem bana na sure 48lvl za free expilem se na orkach i mnie wywalilo a gm nie chcial napisac dokladnie za co dal mi bana tylko pisal niedozwolon oprogramowanie.

Ostatnio kumpla expil jakis jego kumpel i gm przyszedl omdlil typka pisal ze ma jakis hack na "v" lub "w" a byl czysty i dostal bana na 20lat za free na 66lvla na candii xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

A ja dodam do tego all jedą żecz niegrajcie w Metin2PL jeba. to.

Po 1 dlatego client metin2 jest tam tyle luk , że głowa mała i istnieją stetki jak nie tysiące połączenia się z baządanych na długi czas a nie tak jak na niektórych grach luki sa minimalne a jak już ktoś ją zmajdzie max połączenie z bazą to niecale 15 sec.....

Po 2 bany na 30 lat bez sęsu .... powinic dac ostrzezenie bez bana potem ban na 1 tyg. next 1mies next rok i potem 4ever!!! a nie na 30 lat i sie niby podniecaja ze gra 7mil osob + hahahaha nawet 30% z tych 7 mil. nie gra na PL'u !!!!!

Po 3 support to dzieci które mają po 15 lat i w żaden sposób niesą sprawdzane...

A po 4 Supprot do niczego nieruszy dupy !!!!! Jezu raz na rok cos robia i tyle. Niedawno tylko grafe zmienili !!!

Jeszcze jedno kupisz dużą ilość Sm kupisz podwojny drop i exp na 100% na ciebie coś znajdą taka gra niema sęsu!!!

bez yt.

Opublikowano

Ja też uzywąłem drolp hacka ;d Miałem ninje 55 na twierdzy, nick : Jinjiro ale zbanowali mi a nawet nie było powiazane z kontem , którym kradłem xD w jeden dzień z drophacka mogłem wynieść nawet 20kk! Miałem zasadzke na P i wirujący na G7.. =/ Chmura była na m8 bo dopiero wbiłem ją na m ;/ pierdoleni GM -,- ;d

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...