Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# ma być płatny hahhahah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radze wam zakonczyc granie na tym bo jak ma byc platny to niestety ale nie jesttem dibilem zebyc jeszcze dorobic kolesia przez kotrego stracilem 3 konta przy poprzednim banvawie  i nby jescze mam za to placic teraz ZA BANA bo myslcie co chcecie ale bedzie znowu banvawe czy tego chceci czy  nie i kolejny i tak dalej rito raz to zrobil to zrobi ponownie a jakie je bany Niemiec chce zeby mu placi za Lsharpa tylko cieakwe co bedzie jak zaplacisz i bedzie banwave  on ci kasy nie odda konta tez nie kopnie cie w dupe jak wczesniej a ty jestes cebulakiem i nawet cie to nie ruszy zrobisz nowe konto i znowu zaplacisz za lsahrapa pomysl sam ON CHCE ZAROBIC na nas tylko  ok fajnie jak byl darmowy to super sie gralo tip ale i tak ban byl a teraz zaplacisz i bedzie tez ban pradzej czy pozniej kwestja czasu no ale cebule sie nie boja co to dla nich stracic bronzy V i grac od nowa dla mnie to co robi ten jod to jest poj ebane troche  

Zaraz poleca na mnie hejty ale w yjebka w to bo wmawiajce sobie ze jod juz zrobil zabezpieczenia dobre super ze rito nic nie zrobi  ha ha h  jasne wkoncu  zrobi jak mowielm to tylko kwestia czasu

Wydacie kasy on zarobi przy nastepnym banvawie stracice konta i hasj a on bedzie sie smial z tego a potem na forum naspisze ze przeprasza i  ze juz tak sie nie stanie a i jescze ze wynagrodzi nam to i do teraz nic nie zrobi a no tak sory wprowadza platnosc no to dziekujemy!!!

A pozatym ile razy trzeba bylo czekac za aktualizacja do tego 2-3 tygodnie a co teraz jak zaplace to bede mial w ten sam dzien hahahahh jasne tym szybciej bana dostane bo niestety jak bedzie platyny to nbedzie musial sie spieszyc zz aktualizacja a przy tym moze sie pomylic i na drogi dzien wchodzisz na konto i BAnik bedzie no ale jak chcecie to wydawajcie grajcie robcie co chcecie ja tylko chcialem sie wypoweidziec na ten temat

Opublikowano

Masz cos zle poukladane w glowie kolego. Straciles przez niego konto? Niby dlaczego przez niego skoro to TY czitowales? :) skoro stanie sie platny to trudno, przeciez nie bedzie nikomu kazal placic za ten program, kazdy sam zdecyduje...

Opublikowano

Radze wam zakonczyc granie na tym bo jak ma byc platny to niestety ale nie jesttem dibilem zebyc jeszcze dorobic kolesia przez kotrego stracilem 3 konta przy poprzednim banvawie  i nby jescze mam za to placic teraz ZA BANA bo myslcie co chcecie ale bedzie znowu banvawe czy tego chceci czy  nie i kolejny i tak dalej rito raz to zrobil to zrobi ponownie a jakie je bany Niemiec chce zeby mu placi za Lsharpa tylko cieakwe co bedzie jak zaplacisz i bedzie banwave  on ci kasy nie odda konta tez nie kopnie cie w dupe jak wczesniej a ty jestes cebulakiem i nawet cie to nie ruszy zrobisz nowe konto i znowu zaplacisz za lsahrapa pomysl sam ON CHCE ZAROBIC na nas tylko  ok fajnie jak byl darmowy to super sie gralo tip ale i tak ban byl a teraz zaplacisz i bedzie tez ban pradzej czy pozniej kwestja czasu no ale cebule sie nie boja co to dla nich stracic bronzy V i grac od nowa dla mnie to co robi ten jod to jest poj ebane troche  

Zaraz poleca na mnie hejty ale w yjebka w to bo wmawiajce sobie ze jod juz zrobil zabezpieczenia dobre super ze rito nic nie zrobi  ha ha h  jasne wkoncu  zrobi jak mowielm to tylko kwestia czasu

Wydacie kasy on zarobi przy nastepnym banvawie stracice konta i hasj a on bedzie sie smial z tego a potem na forum naspisze ze przeprasza i  ze juz tak sie nie stanie a i jescze ze wynagrodzi nam to i do teraz nic nie zrobi a no tak sory wprowadza platnosc no to dziekujemy!!!

A pozatym ile razy trzeba bylo czekac za aktualizacja do tego 2-3 tygodnie a co teraz jak zaplace to bede mial w ten sam dzien hahahahh jasne tym szybciej bana dostane bo niestety jak bedzie platyny to nbedzie musial sie spieszyc zz aktualizacja a przy tym moze sie pomylic i na drogi dzien wchodzisz na konto i BAnik bedzie no ale jak chcecie to wydawajcie grajcie robcie co chcecie ja tylko chcialem sie wypoweidziec na ten temat

Cebulakiem to chyba ty jestes skoro zabulenie paru zl czy stworzenie nowego konta to jest dla Ciebie taki wydatek. Mylisz pojecia miszczu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Masz cos zle poukladane w glowie kolego. Straciles przez niego konto? Niby dlaczego przez niego skoro to TY czitowales? :) skoro stanie sie platny to trudno, przeciez nie bedzie nikomu kazal placic za ten program, kazdy sam zdecyduje...

Pewnie stracił jak reszta przez zapewnienia, że w 99% jest bezpieczny a jak co do czego konta poszły się j****. Walili w bambuko ludzi z aktualizacjami a teraz wyjebali cenę z kosmosu i patrząc na posty forum sharpa mało kto zamierza płacic a większość czeka na cracki

Opublikowano

Skoro bedzie płatny to i zabezpieczenia lepsze i aktualizacja szybciej. Użyj czasem mózgu 

Ty czasem użyj mózgu, tak czy siak zawsze jest takie same prawdopodobieństwo bana, więc nie ma mowy o żadnych zabezpieczeniach. A jeżeli chodzi o zabezpieczenia przed crackami etc to max dwa tygodnie i Finn wypuści cracka. 

Opublikowano

@MultiKurak Dlaczego tak duzo osob ma to zdjecie dziewczyny przebranej za kota?  xD

Jodus chyba nie pomyslal o tym, ze skoro zrobi L# paid, a hajs bedzie dla niego (i jego tam "wspolpracownikow), to wiekszosc ludzi robiacych skrypty odejdzie, bo po co maja za to placic? Jest opcja taka ze dla nich bylby Free Vip, ale i tak wiekszosc by odeszla. Chyba ze zrobia swoje skrypty tez PAID

Opublikowano

Nadal nie rozumiecie tego bany i tak beda debile poprostu riot sobie czeak jak wtedy po co maja robic to  teraz poczekaja  sobie i jak poleca bany to siema  pamietajcie to jest ich gra nie  jod  nie maja narazie powodow na bany poczekaja az ludzie wbija jakie  dywizje itp i wtedy  a pozatym kto wie ludzie rito mooga byc zalogowani na forum i na stroine joda i wiedza o  wszystkim co sie dzieje itp wyczekaja momen i baniki

Opublikowano

Kolejny zjeb, skoro Ci to przeszkadza to nie płać, przynajmiej zmniejszy sie ilośc gównien w dywizjach. Ja napewno zapłace i nie przeszkadza mi to że dostane bana.

Opublikowano

Kolejny zjeb, skoro Ci to przeszkadza to nie płać, przynajmiej zmniejszy sie ilośc gównien w dywizjach. Ja napewno zapłace i nie przeszkadza mi to że dostane bana.

hahahaha lol to to pieknie widze dobry pomysl na zycie ziomek masz  hahaha mniej gowien jol jol widze towje skilla bez  L jak kazdego kto tu hejci lamusy jebane  BEZ TEGO JESTESCIE I BEDZIECIE ZEREM

Opublikowano

stracił konto, bo uzywał jego programu, co nie jest zakazane, bo mimo że konsekwencje pewnie znał, to jodu pisał, że jest safe (do pewnego czasu, potem, że userzy uzywaja na wlasne ryzyko ;) )

i smieszne jest, jezeli ludzie zaplaca, a dostana znow bana. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

stracił konto, bo uzywał jego programu, co nie jest zakazane, bo mimo że konsekwencje pewnie znał, to jodu pisał, że jest safe (do pewnego czasu, potem, że userzy uzywaja na wlasne ryzyko ;) )

i smieszne jest, jezeli ludzie zaplaca, a dostana znow bana.

K***a następny popierdolony Polaczek to ze raz był banwave nie znaczy ze będzie następny nie chcesz nie graj

qxw0er.jpg

Opublikowano

@MultiKurak Dlaczego tak duzo osob ma to zdjecie dziewczyny przebranej za kota?   xD

Sądzę że z tego powodu iż ma to głębszy przekaz dotyczący orientacji kobieta przebrana za kota oznacza że dana osoba interesuje się kobietami, jeżeli byłoby zdjęcie faceta przebranego za kota oznaczałoby że facetami. A tak serio to ładnie to wygląda xD

Opublikowano

Ziomek pierw zajmij się interpunkcją potem pisz cokolwiek.Poza tym joduska nie dawał 100%owej pewności,że nie dostaniesz bana.Poza tym na bolu były także banvawy więc jeśli nic nie wiesz nie wypowiadaj się straciłeś 3 konta tak?Ja straciłem około 11 i jakoś nie płaczę.Były banvave i będą według mnie nawet lepiej,że robi płatnego L#'a.Tyle z mojej strony dziękuje do widzenia.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Jaka to pojebana mania gimbusów.. Prawie rok dostepny był za free i płacz o update bany. Czy ktos do uja wam kazal korzystac z tego ? Wbijcie sobie to do tego pustego łba 

Opublikowano

Prawda jest taka że obecna sytuacja dla nowych graczy jest bardzo trudna, zacząłem grac w lola kilka tygodni temu a już mam dość tej gry. Mam obecnie 23 lvl i nie widze przyszlosci dla siebie w tej grze. Po pierwsze w większości gier trafiałem na smurfy albo cheaterow, w większości na smurfy rzecz jasna, ale na cheaterow o dziwo tez. Przez co nie miałem szans z nimi na linii. dlatego postanowiłem sięgnąć po L#. Po drugie, bardzo irytuje mnie długie czekanie bo czekanie 3-5 minut na przeciwników strasznie irytuje. A w inne moba np. w  Docie szybciej mi znajduje przeciwników. Po trzecie  doszła groźba bana, ale to już moja wina. No i teraz jeszcze to, serio nie mam zamiaru płacić 15$ tylko dlatego żeby mieć większe szanse na wygraną. A ogółem to wina Riotu że nie banuje od razu cheaterów, tak jak w Smite albo w Docie. Tak czy siak, było nie miło i na szczęście się skończyło. Żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...