Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] antipatyczny, Korean Smurf, Kłebonifade

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1.

Marcin aptekarz to nie moje konto bo to jest ten debil Rzary co opierdalal ludzi na giełdzie czy tam na CSie

po 2. Korean to ja i co z tego?  Dawaj k***a mać drugą szansę skoro dla tej jebanej szmaty dałeś unbana za udostępnianie mojego IP, zaspamowanie mi skrzynki email.

2127914290321981367373.png

W sumie to i tak mam wyjebane na unbana bo przynajmniej tutaj moge na statusy odpisywać.  Zarax sie osrał bo wysłałem na niego reporta, że odbanowuje ludzi po znajomosciach. J****y przekupczyk. Chodz dam Ci pare skinkow to mi unbana dasz na konto z 2009 roku.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jakie k***a multi. Czy ty jesteś głupi czy po prostu udajesz? Konto antipatyczny nie było używane kupę czasu i w dodatku nie używałem tego konta podczas gdy używałem Korean Smurf jak i Kłebonifade więc wiesz co mi możesz zrobić? Mam nadzieje, ze sie domyslisz.

Tymczasem zapraszam : @Dektored  @Sajjuk  @Klaus  żeby zobaczyli co za j****a pajacerka się tu odjebuje. Zachęcam do przeczytania posta wyżej.  Jeszcze tego unbana w zebach mi przyniesiesz jak kundel.

Opublikowano

PONAWIAM ODPOWIEDZ. Zarax sie osral wiec nie akceptuje odpowiedzi (byl na moim profilu wiec widzial, ze napisalem znowu odwolanie).

Ban na konto antipatyczny jest NIESŁUSZNE. Bo nie używałem go podczas używania innych kont a zgodnie z regulaminem antipatyczny jest CZYSTE. Więc odbanowuj te konto bo pisze na pw do Dektoreda czy Sajjuka a prosto od nich do administracji i wyjebujesz z administracji za utrudnianie.

@Dektored @Sajjuk @Klaus

Opublikowano

Marcin aptekarz odbanowany, ale te konta w dalszym ciągu to twoje multikonta, bo tak czy siak korzystałeś z innego konta mając tamto. Nie zgłosiłeś tego nikomu, co zadziałało na twoją niekorzyść. Przykro mi.

Opublikowano

Nadal pozostaje sprawa SzczurekPROS. Udostepnil moje IP w celu wiadomym - wiadomo jakie typy tu przesiadują, spamuje mi skrzynke email i dostaje on UNBANA bo druga szansa bla bla. W czym on jest lepszy ode mnie? Albo traktujemy po równo albo nie wiem.

Opublikowano

Ale Ty nie jesteś SzczurekPROS i pierw zauważ swój błąd, a potem mów o błędach innych. Dostajesz unbana na konto @antipatyczny pierwszy i ostatni raz. Tak poza tym zwróć uwagę jak piszesz w swoim temacie z banem, bo już w tej chwili mógłbym Cię pożegnać i temat zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...