Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro i konto

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do supportu Allegro, powinni Ci pomóc. Takie oszukiwanie jest niedozwolone i powinni coś z tym zrobić.

napisałem 10 dni mineło i nic bo słyszałem coś że takie kwoty ich nie obchodzą dlatego pytam

qxw0er.jpg

Opublikowano

Niewiele mogą Ci pomóc bo to przedmiot wirtualny - ja kupiłem na allegro ale koleś był z mojego miasta - po prostu się z nim spotkałem i tyle. Następnym razem proponuję Ci zrobić jak ja a nie szukać "promocyjnej ceny"

...................\/...................

Opublikowano

Niewiele mogą Ci pomóc bo to przedmiot wirtualny - ja kupiłem na allegro ale koleś był z mojego miasta - po prostu się z nim spotkałem i tyle. Następnym razem proponuję Ci zrobić jak ja a nie szukać "promocyjnej ceny"

no ale to oszustwo to kase powinni zwrócić albo on bo w komentarzach inni też mieli problemy 

qxw0er.jpg

Pomocnik
Opublikowano

To skoro widziałeś komentarze, to po co kupowałeś u tego kolesia xD ? A co do allegro, to czekaj na odpowiedz, napewno ten ziomek musi zostać jakoś ukarany, jak okradł tyle osób.

Opublikowano

To skoro widziałeś komentarze, to po co kupowałeś u tego kolesia xD ? A co do allegro, to czekaj na odpowiedz, napewno ten ziomek musi zostać jakoś ukarany, jak okradł tyle osób.

głupi popatrzyłem dopiero pózniej ale niektóre komentarze są anulowane wiec nie wiem ;d

qxw0er.jpg

Opublikowano

Nie wazne ile... To sa prawdziwe pieniadze i jest na to paragraf

No dobra ale to było 50zł

@topic nie wiem czy odzyskasz pieniążki, ale następnym razem nie kupuj takich rzeczy na allegro, ewentualnie SPRAWDZAJ komentarze allegrowicza.

Opublikowano

Gówno odzyskasz, nawet w sumie nie masz co się za bardzo wysilać. Następnym razem daruj sobie kupowanie kont na allegro, bo to czysty hazard ;)

Btw. to tylko wykroczenie do 250, czy tam 500zł, więc nawet gościa ścigać nie będą, a sprawy nie masz co zakładać, ani w inne takie rzeczy się bawić, bo więcej krwi sobie napsujesz i hajsu wydasz niż to warte. Lepiej weź się do roboty i wyexp konto, i graj na własnym :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...