Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens robienia T-62A

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem na etapie grindu do Obiekta 140 i to moje pytanie. Jest sens robić T-62A? Wedle powszechnej opinii jest on gorszy od obiekta, lecz jest to jednocześnie kolejna dziesiątka w garażu, lecz czy jest sens ją robić? Przeszkalać załogę lub robić kolejną (kiedy moja aktualna ma 3 perki)?

@kYRA. robił, ale on wiele głupich i dziwnych decyzji podejmuje, więc sam nie wiem. 

Opublikowano

Jako posiadacz tego czołgu mogę go z czystym sumieniem polecić. Tyle frajdy to chyba żadna inna dziesiątka nie dała ^^

76561198001815076.png
Opublikowano

Hej, jestem na etapie grindu do Obiekta 140 i to moje pytanie. Jest sens robić T-62A? Wedle powszechnej opinii jest on gorszy od obiekta, lecz jest to jednocześnie kolejna dziesiątka w garażu, lecz czy jest sens ją robić? Przeszkalać załogę lub robić kolejną (kiedy moja aktualna ma 3 perki)?

@kYRA. robił, ale on wiele głupich i dziwnych decyzji podejmuje, więc sam nie wiem. 

Możesz zrobić linię, co szkodzi.

Może kiedyś się przyda. I kolejna Xt w garażu ;)

graphic.png

Opublikowano

Jak sie dobrze ogarnia medy takie jak t62 czy 140( w sumie jesteś "unikatowym graczem") to sie oplaca bo jest lepszy od 140 przy porządnym skillu.

Opublikowano

T62-A jest trochę lepszy niż Ob.140, bo posiada pancerz, aczkolwiek ja wolę szybsze czołgi kosztem pancerza.
Rób, bo to kolejna Xt w garażu za tylko 200k XP.

Opublikowano

A ja ujmę to tak ; w zależności ile już masz X , idź sobie w 62 ale na spokojnie jego i tak mało kto bierze na CW a z czasem sam się wbije rób w pierwszej kolejności te które Ci są naprawdę potrzebne i przydatne

Opublikowano

mam oba te pojazdy są bardzo podobne ale obecnie ob.140 dla mnie jest lepszy i przyjemniejszy w grze z powodu przyspieszenia zbiera się bardzo szybko czego nie można powiedzieć o t62a

Opublikowano

Xt mam aktualnie 6, niby kolejna dziesiatka, ale jak z zaloga? Mam robic kolejna? Po co Xt, ktorym nie mailbym jak grac?

Opublikowano

Xt mam aktualnie 6, niby kolejna dziesiatka, ale jak z zaloga? Mam robic kolejna? Po co Xt, ktorym nie mailbym jak grac?

6 dych i 20k bitew. xD

Rób, bo dychy się liczą.

Opublikowano

6 dych i 20k bitew. xD

Rób, bo dychy się liczą.

Lol, co w tym dziwnego? Ty zagrałeś w WoT łącznie +/- 25k i masz 3 dychy... ach, zapomniałem, reset ;x

Raczej zbadam, ale nie prędko będę kupować. Załoga jest na tyle ważna, że nie ma sensu robić kolejnej, dla czołgu, który będę rzadko używać. 

///16k. zagrałem, a nie 25k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...