Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.. Czy waszym zdaniem warto by było odtwożyć serwer typu gra  o tron? wiem że to był dosyć słynny i ciekawy serwer RPG. Mój by się wieloma żeczami nie różnił tylko qestami itp... Chcę znać poprostu waszą opinie na temat tego projektu. Prosiłbym także o kontakt na skype: radekszcz64 ( TO NIE REKLAMA! )

Opublikowano

Od razu stanowczo mówię, że jeżeli projekt miałby być wykonywany przez Ciebie to nie! Po pierwsze: punkt 17 regulaminu działu Minecraft "W dziale głównym nie obowiązują przedrostki" - warto czasem przeczytać regulamin. Po drugie: błędy ortograficzne "odtwożyć" i "żeczami" - na prawdę poziom dzisiejszej młodzieży jest taki, że nie potrafią napisać "odtworzyć" lub "rzeczami"? Po trzecie: z reguły takie projekty nie wypalają jeżeli nie ma się dobrej i ogarniętej ekipy, dobrej reklamy i ambicji.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Jasne, najpierw znajdz tylko jelenia ktory bylby w stanie napisac tyle autorskich pluginow i skryptow by to jakos wygladalo najlepiej za free.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

koleś zrozum, żeby zrobić serwer pod styl czegoś co już istnieje trzeba się namęczyć i to jak ch**

Sam robię serwer i mam go dosyć już, co drugi dzień robie sobie wolne żeby odpocząć od tego a w moim wypadku jest to tylko 1 miesiąc pracy, u Ciebie będzie to co najmniej 3msc + testy więc z waszym dzisiejszym zapałem skończysz jak 99% pomysłów tutaj czyli znikniesz zanim pojawi się pierwszy UpDate z etgo co niby miało być zrobione

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...