Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paski przy 4:3

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam laptopa z Kartą NVIDIA z Windowsem 8.1 i jest problem ponieważ przy graniu w CS'a na 4:3 są czarne paski idzie jakoś je usunąć ? Czyli żeby rozciągnąć tam obraz ? Z góry dzięki za pomoc :)

Pasjonat
Opublikowano

W panel nvidia -> wyświetlanie -> zmiana rozdzielczości (spisujesz tu dane)-> dostosuj -> utwórz rozdzielczość dostosowaną -> piksele w poziomie (wpisujesz pierwsza liczbę, np. 700) i linie w poziomie analogicznie. Odświeżanie bez zmian.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

W panel nvidia -> wyświetlanie -> zmiana rozdzielczości (spisujesz tu dane)-> dostosuj -> utwórz rozdzielczość dostosowaną -> piksele w poziomie (wpisujesz pierwsza liczbę, np. 700) i linie w poziomie analogicznie. Odświeżanie bez zmian.

Twój sposób nic nie dał bo nie miałem czegoś takiego tylko 3D ale go rozwiązałem

Roździelczość ekranu >1024 720>Zastosuj

Następnie

Opcje grafiki>Dopasowywanie ekranu>Zachowaj skalowanie wyświetlacza (odznaczamy)

Potem znów Roździelczość i dajemy sobie tak jak mieliśmy poprzednio np. 1920 1080

W moim przypadku 1360x768 ;) !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...