Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Rozwój Postaci

xamilek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć co powinienem zmienić w mojej postaci i w jakim kierunku się rozwijać. Oto screeny eq, statow i skilli metin2ga.png

(zbroja została przerobiona na zbroję na 71 lvl). Wiem, że musze wymienic buty i helm i pracuje juz nad tym. Za wszelkie rady dziekuje.

Opublikowano

hyyy moze troche wiecej inta i proponuje Szpona zamiast Nimfy

Widze że masz troche kasy wiec kup:P oto moja rada

Czy masz te eq do PVP czy exp widze ze PVP wiec powiedz jakie rady chcesz do eq do EXPA czy PVP

NLbc.jpg

Opublikowano

Najlepiej gdyby bylo po trochu do expa i do pvp a szpon to chyba dla BM bardziej pasuje, pozatym do 90 lvl wytrzymam z nimfa i kupie lepsza bron

Opublikowano

Z expem jak narazie nei mam problemu (strasznie duzo expa mi za zniszczenie metina idzie) i tak w ogole to tam mozna 120 wbic

Opublikowano

punkty dawaj w strach,zmien bony w tarczy i nimfie na 12 do inteligencji i zrob ze stalki mini.Potem jedź expić do red lasu.Jak wbijesz tak ok.80 lvl kup bojowy,a z niego zrób syriusza.Jak wbijesz 81 to z syriusza mozesz smialo robic smiercionosne i hwanga oraz inne eq na 81 lvl (robi sie je z helmu na 41+9,kolczykow z nieb.lez+9,naszyj.z nieb.lez+9,branzy z nieb.lez +9 i ekstazyjnych butow (BEDZIE CIE TO SPORO KOSZTOWAC,ALE OPLACA SIE!!!) jak bedziesz wbijal lvl to ulepszaj te eq az wbijesz 90 i bedziesz miec all na +9.Wtedy idziesz expić do v2 atlantydy i tam zostaniesz aż do 120 lvla :)

PS.KD ULEPSZA SIE OLEJKIEM NIEBIOS!!! ALE TYLKO KD +4 na +5

Opublikowano

Aby ulepszyć kd musisz mieć kamer moda z tego co widzę to masz wsadzasz kd na 1 miejsce w eq naciskasz F5 i wpisujesz tam refine 0 0

Pomogłem daj ++

30299.jpg

32248.png

32846.png

wwwl.gif

Opublikowano

bardzo fajnie rozwinieta postac..... koles na stalke cie stac a na egzo lub bojowego to nie, kup jakas bron która wymienilem, wloz kd i nie +4 tylko +5! (w broni miales 4, 5, 5) cofnij zbrojke daj w rozpro chyba ze tak ci sie juz podoba

Opublikowano

skille: strach , ostrze , zbrojka , wirek , palec a eq bony do inta tak żeby 120 inta było narazie no i bojowego sobie załatw a reszta jest ok :D

@edit no i jeszcze kd defa +5 do zbrojki :D

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

zbroja jest juz ta na 74 lvl (kd defa nie chce wejsc a z 8 razy próbowałem) bo takowy juz wbilem i mam juz bojowy bo wydropilem i zaraz bede uiepszal, kd +5 mam pod dostatkiem tylko niewiem jakie wybrac (mysle nad woja, smierci, powtorki) i moglby mi ktos wyjasnic co takiego fajnego w strachu jest? PS. moglby mi ktos podac srednie ceny zbroi na 71 (wytrzymalosc wroga itp) oraz bojowego miecza, luku moreli, magneta, szpona ,wachlarza zbawienia i dzwonu nieba i ziemii, egzorcysty i ptasiego wachlarza? oczywiscie +0/1/2 i bez bonow z gory dzieki

Opublikowano

do ulepszania kd użyj kamer moda ale wpisz lepiej np refine 000000000000000 000000000000000 (dużo zer) wtedy jest tak jakby większa szansa na zrobienie.

i możesz też wbić dowodzenie i poli na P jeśli to jest na Csyt2 ...

Opublikowano

Wiec tak...

Warto by było wirka zamienić na strach ...

Masz za mało inta pakuj full gdzie to możliwe ^^

To na tyle :P

Ps

To nie Ty dzisiaj sie ze mną wbijałeś na dt ? (logło jak biłeś metka xD )

Opublikowano

tak o w huj na ita wbij krytyk, ludzi 6 i 7 bonie wbij do int + na klase kd wluz kup egzo zrob brzegowe wbij abs na sztylety miecze 2reke a tak pozatym masz strasznie zjebane eq :)

BŁAGAM DAJ MINUSA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...