Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bux.to i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bux.to jest amerykańskim systemem "Get Paid and Click?, na autorskim skrypcie, płaci swoim użytkownikom za klikanie w linki reklamowe. Ta forma zarabiania jest ostatnim czasem najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy winternecie, zwłaszcza z Bux.to

Firma ruszyła 12 czerwca 2007 roku, w sekcji "Surf Ads" Bux.to

Wartości linków w Bux.to wynoszą 1 ?, system poleconych wynosi 100%, firma jest jak najbardziej godna polecenia, Bux.to - to jest firma z ktora możesz zarobic.

Firma: Bux.to

Typ: Paid To Click

Linki: 1 ?

Poleceni: 100%

Status: Płaci System jest w 100% wyplacalny !!!

Minimum: 10 $

Wypłaty: Alertpay

Premiowane członkostwo w Bux.to kosztuje 59 $, warto zainwestować jeśli posiadamy ponad 100 osób poleconych w innym przypadku raczej warto te pieniądze wydać na pakiet poleconych.

W Bux.to są 4 pakiety poleconych, warto zainwestować 34.95 $ na 35 poleconych, taka kwota zwróci się w jeden miesiąc po inwestycji a potem kupieni poleceni będą zarabiać dla ciebie.

No ale jest też prostszy sposób zarabiania Boty :)

Boty Na takie strony typu: Bux.to, 07bux.net, neobux.com które same klikają w reklamy gdy ty odpoczywasz!!! Bot klika na kilku stronach naraz.

Link: http://rapidshare.com/files/132871668/Multiclicker_.rar.html

Scan:Multiclicker http://www.virustotal.com/pl/analisis/6ac6...04f3bcd5b58c9a:

http://img501.imageshack.us/my.php?image=capture3xc0.jpg

no i mam małą prośbe:) prosiłbym żebyscie w Refferendal dali: Zbyszko1o2 chociarz raz gdyż nic na tym nie tracicie a ja zyskam a potrzebuję kasy , gdyż nie mam bogatej rodzinny która daje dzienie 50zł czy miesiecznie:/

Opublikowano

Ehhh...a i jest kolejny 'gul' ze z konta na alterpay nie da sie przelac kasy na paypal. ;/

Opublikowano

To ja mam jeszcze jedno pytanie xP.Jak dostane kase na ten alterpay to da sie przelac ja na zwykle konto bankowe?I jakby to wygladalo bo tam sa $ a u nas zł ;p?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego strona bux.to mi nie chodzi?Od pewnego czasu nie moge na nia wejsc,wszysyc moi kumple moga a ja nie ;(.A znalazłem fajnego multiclikera xD

Opublikowano

kurwa to bux.to bylo juz 1k razy na forum chyba we wszystkich dzialach (a ile tego w koszu jest o.O) omg <__< na rozdawaniu ulotek lepiej sie zarabia niz na tym gownie xF

2006-2010