Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer na własnej maszynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Chciałbym się zapytać jak zrobić serwer który będzie działał 24h na dobę nie chcę przez Hamachi ani z cmd tylko taki na własnej maszynie czy ktoś może mi daj dobry poradnik jak taki serwer zrobić??

banner-3.png

Opublikowano

Polecam craftserve.pl nielimitowany Ram/Silniki od 1.6 do najnowszych, tanio 30 zl na miesiac sam mam tam :) licze na like jesli sie przydalo ;D

Opublikowano

­

@PolskiRiko da się takie coś zrobić tylko nie wiem jak.

Nie da się zrobić czegoś takiego.... Twoj PC musiał by chodzić 24/7/365 Jedynie pozostaje ci hosting

~ Pewnie że da się zrobić i to bez problemu :)

- Jeżeli posiadasz jakiś stary komputer conajmniej 1 gb ramu i internet z zewnętrznym ip to dasz rade :D

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Zewnętrzne IP to każdy ma, tylko niektórzy dostawcy porty blokują.

Na początek ściągnij serwer, odpal, sprawdź swoje IP (np. find-ip.net), podaj koledze i zobaczcie, czy może się połączyć. Jak nie to może odblokowanie portów pomoże. Teraz jestem w busie to Ci dokładnie nie napiszę co i jak. Napiszę jak dojadę, ale pewno i tak ktoś będzie szybszy.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Chodzi co zapewne o prywatne miejsce na maszynie (VPS) lub Dedyk'a możesz zakupić na ovh.pl

Możesz postawić też na własnej maszynie, lecz maszyna kosztuje tysiące i jest to nieopłacalne)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...