Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepsze hostingi.

Lepszy hosting  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. EnderChest

2. 2. Mineserv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmaksy69

Jak ja kocham was tą ciemną mase ktora kupuje hosting ktory ma smieszne limity procesora. Enderchesta mozna kupic ale w promocji jaka miala miejsce tydzien temu 1 msc 15 zl bez limitu ram. Drozej tego bym nawet palcem nie ruszył, a co dopiero lvlup ktory jest tak zlagowany i posiada takie pro procesory ze serwer przy 300 osobach (ich vps) i 32 gb ramu laguje jak nwm co. O mineserv szkoda gadac wgl francja elegancja i takie tez francuskie ceny.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmaksy69 Najlepszy Hosting Serwerów "Według Mnie" To Pukawka

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

Pukawka.pl wg mnie to najlepszy host.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Według mnie najlepszym hostingiem jest Pukawka.pl, a po nim hosting CraftServe.

Dlaczego?

Hosting jest bardzo dobry, panel klienta jest łatwy i posiada dużo bajerów, oferty proponowane przez ten hosting są okej, a Support odpisuję bardzo szybko.

Opublikowano

Według mnie najlepszym hostingiem jest Pukawka.pl.

Ten hosting jest z nami od 9 lat czyli ma spore doświadczenie.

Plusami tego hostingu są:

+ Aktywny Support

+ Brak lagów

+ Stabilne i dobre łącze maszyn.

+ Niska cena za bardzo dobre usługi.

Pozdrawiam ,
AsherTivi

26_unnamed.png

Opublikowano

Pukawka.pl Nie ma już maszyn tylko MaxCraft.pl  :) Tu was mam , ICh maszyny są tragiczne , Wykupilem ofertę bez limitu i lagowało przy 50 graczach ;/ A mialem bardzo dobrze skonfigurowane i dobrane pluginy , Aktualnie korzystam z fiberhost.pl i jestem zadowolony

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pukawka.pl Nie ma już maszyn tylko MaxCraft.pl   :) Tu was mam , ICh maszyny są tragiczne , Wykupilem ofertę bez limitu i lagowało przy 50 graczach ;/ A mialem bardzo dobrze skonfigurowane i dobrane pluginy , Aktualnie korzystam z fiberhost.pl i jestem zadowolony

Ich maszyny są najlepsze na rynku. Jeśli miałeś lagi to tylko przez swoją winę :)

Ja mam w godzinach szczytu ok. 450 online i działa bardzo dobrze. 

@AntyWarn

Pukawka.pl najlepszy hosting.

ypvrNww.png

Opublikowano

Najlepszy hosting to własny na dedyku - trochę poczytać i stawiasz serwery z którymi nie ma problemu.

...................\/...................

Opublikowano

Mineserv - Drogo, słaba jakość

lvlup - za drogo, jakość prezciętna

enderchest - średnie ceny, słaba jakość, fajny panel

Z 3 wyżej wymienionych najgorszy jest enderchest

Najlepszy hosting mc z maszyną w polsce: pukawka.pl (maxcraft)

Najlepszy hosting mc z maszyną za granicą: crafsterve.pl

Najlepszy VPS (lokalizacja EU): OVH

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Mineserv - Drogo, słaba jakość

lvlup - za drogo, jakość prezciętna

enderchest - średnie ceny, słaba jakość, fajny panel

Z 3 wyżej wymienionych najgorszy jest enderchest

Najlepszy hosting mc z maszyną w polsce: pukawka.pl (maxcraft)

Najlepszy hosting mc z maszyną za granicą: crafsterve.pl

Najlepszy VPS (lokalizacja EU): OVH

Hosteam oferuje lepsze zabezpieczenia :)

Opublikowano

Pukawka.pl Nie ma już maszyn tylko MaxCraft.pl   :) Tu was mam , ICh maszyny są tragiczne , Wykupilem ofertę bez limitu i lagowało przy 50 graczach ;/ A mialem bardzo dobrze skonfigurowane i dobrane pluginy , Aktualnie korzystam z fiberhost.pl i jestem zadowolony

Najpierw naucz się konfigurować serwer, a potem zrzucaj winę na hosting :) Według mnie Pukawka jest obecnie najlepszym hostingiem na rynku z racji tego iż znają się na rzeczy oraz też są dojrzalsi od konkurencji pod względem kontaktu z ludźmi i podejścia do całej sprawy.

Opublikowano

Enderchest:
+ Szybki, pomocny support,
+ Dobre lokalizacje,
+ Nawet przyzwoite ceny,
+ Dobre maszyny, nie powodujące lagów. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Najlepiej stawiać serwer na dedyku; polecam OVH (SoYouStart jak i ofertę Enterprise).

Ew. można postawić na VPS; tutaj poraz kolejny polecę OVH(OpenVZ, bądź droższe Cloudy)

Podsumowując szczerze polecam OVH chyba najlepszy provider tych usług w takich cenach. Napewno NIE polecam Enderchest'a, mineserv czy inne gówno, które ma overbooking zasobów.

Opublikowano

Osobiście wolę dedyka/vps, ale jeśli mam wybrać hosting to zdecydowanie LvlUp.pro:

+ dobre maszyny

+ szybki i miły support

+ przejrzysty panel

+ stosunkowo niska cena do jakości

- mała ilość pamięci RAM, jednakże nie jest to aż tak odczuwalne

Pozdrawiam.

Opublikowano

Osobiście wolę dedyka/vps, ale jeśli mam wybrać hosting to zdecydowanie LvlUp.pro:

+ dobre maszyny

+ szybki i miły support

+ przejrzysty panel

+ stosunkowo niska cena do jakości

- mała ilość pamięci RAM, jednakże nie jest to aż tak odczuwalne

Pozdrawiam.

Tutaj właśnie chodzi o dużą ilość RAM-u, moz w do czegoś innego jest przydatny taki serwerek ale nie mc.

Opublikowano

Tutaj właśnie chodzi o dużą ilość RAM-u, moz w do czegoś innego jest przydatny taki serwerek ale nie mc.

Gówno prawda, możesz mieć lagi nawet na 64 GB'owym serwerze.

Do minecrafta wystarczy 8 GB, więcej serwer nie potrzebuje.

Tu chodzi jedynie, jedynie, powtarzam jedynie, o CPU.

Masz c*****e CPU? To żadne 49871659 GB Ramu ci nie pomoże.

Pozdrawiam

@antyNowyBlezur(leeSinur)

Pukawka, ew. craftserve, albo własne dedyki/vpsy.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...