Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMX CDC - Jak go oceniacie?

.ImpeR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogromną zaletą tego czołgu jest mobilność, bo jeździ to jak czołg lekki. Posiada również fajne działko od FCM'a, a w dodatku jest mniejszy.
Jedyną wadą jest brak pancerza i może to, że go rzuca na Xt.

Opublikowano

Mam i to jest najlepszy czołg premium 8 tieru w grze. Mobilność i przyspieszenie jest epickie. Dodatkowo to działo... Celne, z bardzo dobrym rofem, penetracja wystarcza na Xt, golda prawie nigdy nie trzeba używać, skupia mega szybko i jeszcze 10 stopni depresji. Wady ma 2, w tym jedna mocno boli - pancerz i camo. Jakby nie ten kamuflaż mógłby być wielki i bez pancerza, jednak z 350m TD spotują po wystrzale. 2,5% po wystrzale jest wynikiem na poziomie najgorszych czołgów ciężkich.

Na wieże można fajnie pograć, od arty nie łapie za często, bo trzeba być w ruchu, jest celny w jeździe, da się grać na wieże (która jest papierowa, ale czasem zdarzy się rykoszet).

Moim zdaniem czołg jest rewelacyjny, polecam go.

Opublikowano

Czołg nie zły, ma wady, które potrafią wkurzać. Największą z nich moim zdaniem jest ten ammorack, zdarza się bardzo często. Kolejną wadą jest to, że pancerza nie ma w ogóle. I ostatnią wadą jest to, że niestety losuje ma X tiery.

Pomimo tego czołg jest wart swojej ceny.

Jest bardzo mobilny + działo 220 penetracji na zwykłym pocisku, wystarcza.

Z całego serca go polecam.

graphic.png

Opublikowano

Dla mnie FCM jest lepszy, bo dużo lepiej można rozegrać bitwę, wiedząc, że prawie zawsze losuje cię na topkę.

Jak kto woli, czołg dobry, do tego dosyć tani.

CDC jest dużo mobilniejszy i ma lepsze działo. Losowania do Xt aż tak nie przeszkadzają. 

Opublikowano

CDC jest dużo mobilniejszy i ma lepsze działo. Losowania do Xt aż tak nie przeszkadzają. 

Dużo lepsze to ono nie jest, bo ma minimalnie lepsze ogólne statystyki (już kiedyś mówiłem, że 0.1 aiming speeda i 0.2 strzała na minutę, to róznica nieodczuwalna)

Opublikowano

Dużo lepsze to ono nie jest, bo ma minimalnie lepsze ogólne statystyki (już kiedyś mówiłem, że 0.1 aiming speeda i 0.2 strzała na minutę, to róznica nieodczuwalna)

Losowania do Xt nie są uciążliwe, a mobilność jest na tyle dobra, że na tych tierach daje radę. Objechać czołg czy zmienić flankę to nie problem. Dla mnie największą jego wadą jest camo.

Opublikowano

Losowania do Xt nie są uciążliwe, a mobilność jest na tyle dobra, że na tych tierach daje radę. Objechać czołg czy zmienić flankę to nie problem. Dla mnie największą jego wadą jest camo.

Ta, ale zrobisz mniej niż na topie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...