Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V, ścinki gry podczas jazdy

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z płynnością gry podczas jazdy, co chwile freezuje grę na ułamek sekundy, czasami w ogóle fps spada do 20. Podczas normalnej rozgrywki, tzn. jakieś strzelanie, bieganie itp. gra chodzi płynnie.

Mój PC:

i5 3570

4Gb ram

Radeon HD 7790

Oczywiście gram na średnich (najniższych) w Full HD, na internecie są testy dotyczące płynności tej gry na różnych kartach graficznych, i ja powinienem mieć średnio 55-62 fps, i w sumie mam tyle, a nawet więcej, tylko podczas tej jazdy płynność masakrycznie spada. I czy możliwe jest to, że winą jest dysk ? Ostatnio mi się coś z nim dzieje, bardzo wolno ładuje, czasami nie ładuja Windows'a itp. 

Nagradzam lajkami.

Opublikowano

Zaaktualizuj swoje sterowniki do karty graficznej

Wydaje mi się, że mam zaktualizowane, ale jeżeli to, to jak to sprawdzić i jak to zaktualizować?

Niedlugo pewnie wyjdzie patch, ktory pozwoli na zmiane ustawien na low, wtedy zmienisz i nie bedzie spadkow. ;)

Tak btw. to dlaczego nie ma ustawień low?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...