Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wymienic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż dostałem propozycje wymiany Nokii Lumii 735 (mój) za iPhone'a 4s. Chciałem zapytać czy warto, czy lepiej sprzedać ta Lumie i dołożyć do I5?

Jaka jest wasza opinia na ten temat? Warto jeszcze kupować 4s?

Opublikowano

Według mnie Lumia jest totalna porażka ze względu na swojego Windowsa, miałem tych telefonów kilkanaście i z każdym były jakieś problemy, jeżeli chodzi o iPhone to aktualnie od tygodnia posiadam model 4s i jestem wręcz zachwycony, wiadome jest ze 5 jest nowsza i nieco mocniejsza jednak dość spora cześć posiadaczy na nie narzeka, to z powodu baterii to z innych, jeżeli chodzi o taki przedział miedzy 4 / 4s / 5, to najlepszym i najbardziej udanym modelem było właśnie 4s. Decyzja oczywiście należy do Ciebie i nikt narzucić ci niczego nie może, najlepiej gdybys zobaczył sobie i jednego i drugiego.

Opublikowano

Wszystko zależy od potrzeb. Jeżeli 3.5 cala wyświetlacz to nie problem, a zależy ci na płynnym działaniu, spoko aparacie i gierkach które musis kupować (jest aplikacja appfree (chyba) i często są w promocji za darmo fajne gry jak asphalt jakiś etc.).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...