Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Niesłuszna blokada konta!

TheBestUserxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Niedawno od pomocy technicznej Steam została dostarczona mi wiadomość o temacie: "To konto powiązane jest z przejmowaniem kont Steam innych użytkowników".Po przeczytaniu całej wiadomości doszedłem do wniosku że zostałem nie słusznie "powiązany" , więc napisałem do bardzo pomocnego supportu.Po napisaniu i wysłaniu wiadomości na początku dostałem odpowiedź o treści : zajmiemy się tym. Po czym dostałem wiadomość o zapoznaniu się z "Ograniczeniami handlu i rynku".Po przeczytaniu zadanej mi lektury dalej nie wiedziałem jakie popełniłem wykroczenie , więc ponownie napisałem do supportu lecz tym razem odpowiedzi nie dostałem.Moje możliwości zostały ograniczone np:  wymiana przedmiotów , wysyłania prezentów , sprzedawania i kupowania przedmiotów.Wynikało z tego że dalej mogę grać co i później się potwierdziło.Dzień później kiedy dalej oczekiwałem na odpowiedź chciałem zagrać z kolegami w "Counter-Strike: Global Offensive" ale kiedy wszedłem w listę znajomych zamiast moich przyjaciół i kolegów zastałem napis "Zaloguj się" , sprawdziłem i byłem w trybie online więc kliknąłem w nieoczekiwany na początku przeze mnie przycisk.Mogłem w niego klikać ile tylko chciałem lecz moja lista znajomych w ciągu dalszym się nie pojawiła. Proszę o pomoc ponieważ nie wiem co mam zrobić , a support dalej nie odpisuje i teraz to w ogóle nie mogę grać.Proszę o doradzenie co mogę zrobić w tej sprawie.Dodaję SS'a wiadomości.  

post-1354518-0-61014500-1429123991.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...