Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszelaka pomoc Python,Lua,Client,ETC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oferuje siebie jako pomoc lub wykonanie czegos dla was 

• Potrafie pythona
  • Lua wszystkie questy etc.
  • W cliencie dodac rozne rzeczy buttony czy co tam chcecie
  • iI wszystko inne na source tez potrafie jakby co ;>

Kontakt : 

• Kontakt GG 44567805

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dośc mało opisałes czy pracowałeś juz nad jakiś Metinem czy nie ? Oferta bardzo konkretna lecz mało szczegołów nastepnym razem postaraj sie rozwinąć wypoweidz. 

Opublikowano

jakieś przykładowe prace posiadasz? 

ogólnie oferta nie jest zła któtko i na temat , tylko ciekawe jak z umiejętnościami

Opublikowano

Zapraszam na GG ;) Jak bede na pc pokaze przykladowe prace i opisze dokladniej ;)

@ Edit Opisac moge wszystko ale po co ? Jesli ci zalezy napiszesz na gg czego potrzebujesz ja ci napisze w ile da sie to zrobic i finito ;) A probki moge pokazac na gg bo tutaj nie ma potrzeby ;>

@ PS. Tauren zazdrosniku ;) Myslisz ze nie wiem ze jestes Nieznajomy aka hya aka uj wie co jeszcze ;d Takie cus jak ty nie ma prawa glosu eldoka mistrzu ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ja robię z kolegą prmk tutaj przykłady naszych prac;))

Questy:

pierscien tp

15x98g5.jpg2645i5k.jpg2guxr4l.jpg6sgyef.jpg

system wędkarstwa

2djxiyp.jpg259xxzc.jpg

Górnictwo:

dmvat4.jpg2uhxpjo.jpg

Python

vmvt4l.jpgsqt841.jpg6nqfiw.jpg

25728bd.jpg - Panel z funkcjami jakie sobie tylko ktoś życzy

168zrxd.jpg

source

4qpyxh.jpg

Ogólnie co kto chcę to myślę, że nie będzie problemu wykonać. W questach nie pokazywałem ss dungeonów czy jakiś rajdów bo nie ma jak całego dungeonu ss zrobić, ale z dungeonami nie ma najmniejszego problemu piszesz jaki przebieg, ja to wykonuję. Lub jakikolwiek quest wymyślony przez Ciebie.

Opublikowano

Polecam ze względu na Luzera ponieważ w LUA jest w stanie napisać praktycznie wszystko,co do prmk nie jestem pewien

POLECAM !

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

@prmk Po pierwsze zazdrosny nie jestem bo o co? Po drugie jaki k***a hya? To jest moje pierwsze konto na tym forum. Po trzecie napisalem "Nie polecam" nie dlatego ze jestes nic nie warty tylko dlatego ze napisales to w 3-4 zdaniach, nie pokazales wczesniej zadnych prac.

98517140693384840742.png

Opublikowano

­

@prmk Po pierwsze zazdrosny nie jestem bo o co? Po drugie jaki k***a hya? To jest moje pierwsze konto na tym forum. Po trzecie napisalem "Nie polecam" nie dlatego ze jestes nic nie warty tylko dlatego ze napisales to w 3-4 zdaniach, nie pokazales wczesniej zadnych prac.

I dlatego, bo mało napisał to go nie polecasz? Źle dobrałeś słowa i to ewidentnie.

@Od jakiego czasu się tym zajmujesz>

Opublikowano

Ok, poleci raport i się dowiemy :) I tak wiem, że to ty głupi pajacu :D

Po co miał pokazywać pracę skoro i tak jest lepszy od Ciebie(jak każdy) i nigdy nie osiągniesz tyle co on.

Idź na plikach lastivii startuj i mów, że jesteś lepszy ode mnie. Pozdro :D

Opublikowano

Skonczyles klamac ? Jesli tak to wypier. stad bo takie scierwo jak ty co musi zmieniac nicki by sie dowartosciowac powinno dostac zakaz internetuf.  

@ przy okazji REF 

@ PS. Szagy szacun ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ok, poleci raport i się dowiemy :) I tak wiem, że to ty głupi pajacu :D

Po co miał pokazywać pracę skoro i tak jest lepszy od Ciebie(jak każdy) i nigdy nie osiągniesz tyle co on.

Idź na plikach lastivii startuj i mów, że jesteś lepszy ode mnie. Pozdro :D

Shaggy  leci report, bo nie uzasadniłeś polecenia mordo :*

I to nie jest moje konto mistrze. :P

No od Ciebie każdy jest, nawet Asfen.

Co do tematu, to w lua jest Luzer mistrzem i robi w luj dobre questy, co do pythona to nie jest pro elo kox w tym, ale zrobi zrobi wiele. Także polecam .

Opublikowano

Shaggy  leci report, bo nie uzasadniłeś polecenia mordo :*

I to nie jest moje konto mistrze. :P

No od Ciebie każdy jest, nawet Asfen.

Co do tematu, to w lua jest Luzer mistrzem i robi w luj dobre questy, co do pythona to nie jest pro elo kox w tym, ale zrobi zrobi wiele. Także polecam .

Prawda, kiedyś pracowałem z asfenem. Asfen ma wielki potencjał tylko nie potrafi ogarnąć podstawowych rzeczy.

Natomiast tacy ludzie jak ty nie potrafią niczego, wziął pliki lastivii s1 i zaczął sprzedawać mówiąc, że to s2. Do jakiego poziomu się zniżyłeś?

Druga rzecz :D Straszyłeś mnie, że masz questy lastivii s2 z kradzieży chociaż dałem je 2 miesiące wcześniej na mpc :D

Jesteś tak głupi, że aż mi cię szkoda. Szkoda, że w ogóle tacy ludzie się rodzą, takie coś to powinni zabić po urodzeniu, ale kto wiedział, że wyrośnie na takiego debila? No pewnie tylko matka i ojciec. Szkoda mi ich trochę, bo ja bym takie coś z domu wyjeba*. Pozdro 600. Bez odbioru.

PS/ Może napisać Ci questa dającego EQ +8 na start :D?

Opublikowano

Prawda, kiedyś pracowałem z asfenem. Asfen ma wielki potencjał tylko nie potrafi ogarnąć podstawowych rzeczy.

Natomiast tacy ludzie jak ty nie potrafią niczego, wziął pliki lastivii s1 i zaczął sprzedawać mówiąc, że to s2. Do jakiego poziomu się zniżyłeś?

Druga rzecz :D Straszyłeś mnie, że masz questy lastivii s2 z kradzieży chociaż dałem je 2 miesiące wcześniej na mpc :D

Jesteś tak głupi, że aż mi cię szkoda. Szkoda, że w ogóle tacy ludzie się rodzą, takie coś to powinni zabić po urodzeniu, ale kto wiedział, że wyrośnie na takiego debila? No pewnie tylko matka i ojciec. Szkoda mi ich trochę, bo ja bym takie coś z domu wyjeba*. Pozdro 600. Bez odbioru.

PS/ Może napisać Ci questa dającego EQ +8 na start :D?

Shaggy masz jakieś dowody, źe sprzedawałem lastivie s1 mówiąc, że to s2?, fakt była taka sytuacja, że kolega miał questy z s2 a pliki s1 i z jego dedyka wziąłem quest u Rybaka Norberta i tak dla picu napisałem do Damiana czy spyta się Ciebie czy mogę wrzucić s2 na mpc, choć jej nie posiadałem. Tak, więc prosze nie pisać głupot.

Ps: Gadałem z Global Modem i ja z tamtym userem mamy inne ip.

@Topic: Jeśli chodzi o pythona to co jesteś w stanie zrobić?, np proste gui z czymś czy coś bardziej kreatywniejszego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...