Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem

brus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze strona launchera nie wczytuje sie do konca i nie moge wpisac passow i za 2min launcher sie wyłacza i do tego juz reinstal warrocka robilem i nic nie pomoglo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam to samo  !  na 2 kompach .. pokazuje sie ten nexon laucher itp tam gdzie trzeba wpisac id i haslo nic jak by było zlagowane i po 2 min sie wyłącza ...

oooookkmm2.gif
Opublikowano

Też tak mam chociaż jakieś 3 godziny temu udało mi się zalogować ale teraz już nie :/ Poco oni tak zrobili przecież po 1. to o wiele dłużej trwa niż stare logowanie a po 2. Bardzo dużo graczy ma z tym problemy...

Opublikowano

Chodzi o to (przynajmniej w moim przypadku) że pojawia się to okienko z logowaniem ale nie da się nic wpisać tak jakby nie reaguje jedyne co można to przenieść je w inne miejsce lub zamknąć...

Opublikowano

Zbugowana jest strona do logowania :) nie zalogujesz sie nawet na strone nexona :)

kto jest na grze ten w niej pozostanie jezeli wyjdziesz to juz nie wbijesz :D jak narazie 

Opublikowano

Zbugowana jest strona do logowania :) nie zalogujesz sie nawet na strone nexona :)

kto jest na grze ten w niej pozostanie jezeli wyjdziesz to juz nie wbijesz :D jak narazie 

Dziwne bo do gry nie mogę się zalogować a no strone już tak

Opublikowano

Dziwne bo do gry nie mogę się zalogować a no strone już tak

Zobacz sobie ile graczy ON jes :) 600 :> ? nowosc caly swiat nagle :D ? na pasterke poszedl :D ? robia cos tak  mi tez strona chodzila ale juz nie dziala .. 

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie wiem, na co im ten system logowania... Nie wnikam. xD

Mogę was jednakowoż zapewnić, iż to nie koniec poważniejszych problemów, jakie wystąpią w najbliższym czasie... To dopiero początek góry lodowej. Dlaczego? Otóż Nexon'owi kończy się wkrótce kontrakt z AhnLab i postanowili go nie przedłużać. Tak zgadza się, już wkrótce pożegnamy HackShield. Niestety nie wiem, czy jest jakikolwiek powód do radości... Firma, z którą Nexon najprawdopodobniej podpiszę umowę jest Wellbia. Oferuje ona system anticheat znany pod nazwą XignCode. Tutaj muszę was jeszcze dodatkowo zmartwić, gdyż nie jest on wiele lepszy od obecnej "tarczy". Co z tego wszystkiego wyjdzie? Przekonamy się już wkrótce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...