Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniknęły mi itemy na XenoxMT2.

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z Xenoxem ostatnio się logowałem kilka tygodni/miesięcy temu i jak dziś wchodzę patrzę i mam wszystkie zwoje i ulepszacze po 1 sztuce wszystko inne jest. Tylko zwoje i ulepszacze mi znikły próbowałem już odbugować konto ale to nic nie dało. Proszę o pomoc nagradzam plusikami. :D

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Pasjonat
Opublikowano

Tu nic nie poradzimy, nie okradł Cie nikt, bo by Ci spustoszył konto. Jedyne co mi do głowy przychodzi to kontakt z administracją.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wątpię, że cokolwiek uda Ci się zdziałać. Opcji odbugowania nie ma, a administracja od dłuższego czasu nie ingeruje w sprawy graczy (brak GMów, jakichkolwiek wydarzeń w grze, wyłączone forum, brak aktualizacji i poprawy dotychczasowych błędów).

Opublikowano

Wątpię, że cokolwiek uda Ci się zdziałać. Opcji odbugowania nie ma, a administracja od dłuższego czasu nie ingeruje w sprawy graczy (brak GMów, jakichkolwiek wydarzeń w grze, wyłączone forum, brak aktualizacji i poprawy dotychczasowych błędów).

Jeżeli tak to serwer nie jest warty uwagi, osobiście nie podoba mi się takie podejście do gracza.. z tego co opisujesz no najlepszym rozwiązaniem byłby właśnie kontakt z administracją.

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jeżeli tak to serwer nie jest warty uwagi, osobiście nie podoba mi się takie podejście do gracza.. z tego co opisujesz no najlepszym rozwiązaniem byłby właśnie kontakt z administracją.

­

Dokładnie tak jak mówisz serwer nie jest godny uwagi sporo przekrętów tam się działo przez te lata jest wiele innych serwerów na których można sobie fajnie spędzić czas więc serdecznie Ci odradzam ten serwer

Opublikowano

No szkoda, bo straciłem dużo czasu na expieniu i dropieniu dobra kończe przygode z Xenoxem. :D A jak macie jakiś fajny serwer warty uwagi możecie podać ;)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Pamiętam ten stary dobry xenox. Potem się zaczęło... Bugi, lagi niemiłosiernie, plaga dzieci i zlodzieji ( nie mówię tu o wszystkich, ale taką prawda). Jestem pod wrażeniem, że ten serwer jeszcze wg istnieje. A tym, że Coś Ci znikło hoho. Nic nowego tam cały czas coś znika i pojawia się z nikąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...