Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Folia

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie folię za 50 zł, więc szkoda mi jej. Jest mocno wybrudzona, zakurzona, już jest przyklejona do telefonu. Więc mam pewne ślady tego kurzu, który jest przyklejony do folii, a nie ekranu. Zastanawiałem się, czy ten brud, kurz pod folią mi porysuje telefon, w koncu ta folia jest przyklejona do ekranu. Jak jest? Szkoda mi wyrzucać folie za 50 zł, którą mam 1 dzięń, tylko z powodu obawy i jakichś brudów na ekranie

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ni cholere nie rozumiem o co Ci chodzi. Mógłbyś to jakoś bardziej zrozumiale opisać?

Z tego co ja rozumiałem to kolega zakupił sobie folię na ekran telefonu za 50 zł, jednak przez nieumiejętne jej przyklejanie dostały się pod nią kurz i taka folia wylądowała na jego ekranie. Zastanawia się czy ten brud uszkodzi mu w jakiś sposób ekran.

Kurz nie porysuje ci ekranu bo nie ma w jaki sposób, jedynie uciążliwe może być użytkowania telefonu z taką folią jeżeli paprochów  jest pod nią dużo, jest to jedynie efekt wizualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...